sluiten

Uw interieur

Interieuradvies
Bij Livingstone ontzorgen wij u van A tot Z bij het ontwerpen en bouwen van uw droomhuis. Maar daarbij houdt het niet op, voor een optimaal woongenot denken wij ook graag met u mee over het interieur van uw nieuwe woning. Laat u vrijblijvend adviseren over de perfecte indeling en laat u verrassen door het gebruik van materialen en stoffen waar u zelf nog niet aan had gedacht!

De perfecte inrichting begint bij een goed interieurplan
Het samenstellen van een interieur dat honderd procent aan uw smaak voldoet, is niet een dag gebeurd, daar is tijd voor nodig. Die tijd nemen wij samen met u. Dat begint al als u bij ons binnenloopt. In alle rust kunt u rondkijken, sfeer proeven, ideeën opdoen en bekijken welke mogelijkheden wij bieden.

Totaalplaatje
Van het eerste idee tot en met het laatste detail: wij bieden het totaalplaatje! Inspirerend woonplezier staat bij ons voorop, een uniek concept voor complete woninginrichting. Dat doen we graag samen met u. We volgen hierbij een vaste route. We beginnen met het inventariseren van uw wensen en ideeën, daarop volgt een advies waarna we het concept voor u uitwerken. Op basis daarvan geven we u interieuradvies, nemen we meubelen in productie en zorgen we voor de styling. Klinkt dit u als muziek in de oren, kom dan eens vrijblijvend langs.

 

Ambiance Naaldwijk  |  www.ambiancenaaldwijk.nl  |  0174-628689

Contact opnemen / afspraak maken

Inspiratieboek

Vraag hier het inspiratieboek aan.

Vraag direct aan