sluiten
Maak direct een afspraak!

April 2013

Op zoek naar een specifiek kenmerk van een woning?

Rural

Schets van de maand April 2013

“Buiten leven in optima forma” Een fraai ontwerp van een villa met een uitgesproken landelijk karakter. De villa heeft vele rijke details die het buiten leven onderschrijven. Aan de buitenzijde zijn de hardhouten raampartijen voorzien van functionele luiken en hardstenen waterslagen. De villa is afgewerkt met fraai geprofileerde goten, gemetselde tuitgevels en gewaaierde rollagen met een hardstenen sluitsteen boven de gevelkozijnen.

Een ander opvallend detail zijn de getrommelde gevelstenen, deze geven de villa een markante uitstraling. De zijkant van de villa is voorzien van een erker, die uitzicht heeft op de landerijen en het terras met openslaande deuren. Tevens is in deze erker een gashaard geplaatst, een zeer intieme en sfeervolle lichte kamer midden in de tuin!

Het ontwerp heeft een  indeling die geschikt is voor gezinnen die graag een speelkamer op de begane grond willen hebben, maar ook voor bewoners die kantoor aan huis willen. Of juist willen slapen op de begane grond. Kortom: voor ieder wat wils!

Aan de achterzijde van de woning vinden we een tweede, ruime erker, welke veel licht werpt in de woonkeuken. Op de begane grond zien we verder nog een entree, bijkeuken, tussenhal en kantoor. Daarbij is er ook nog een gedeelte garage, welke grenst aan de tuinzijde.

Op de eerste etage bevinden zich vier ruime slaapkamers. Er is op de eerste etage ook nog ruimte voor een berging waar bijvoorbeeld een waskamer van gemaakt kan worden. De badkamer bevindt zich centraal, welke aansluit op de overloop met een met vide. Samengevat: aan ruimte geen gebrek bij deze villa!

Het “buitenleven” speelt een belangrijke rol in dit ontwerp. Een imposante overdekte veranda die grenst aan de woonkeuken verwoord dit verlangen. De keuken wordt als het ware verlengd met deze “buitenkamer”. Een geweldige plek in dit huis, waar binnen en buiten vloeiend in elkaar overlopen en de eerste lentezon optimaal kan worden benut.

Kortom: een warme, complete woning met veel mogelijkheden!

Interesse in deze villa?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Inspiratieboek

Vraag hier het inspiratieboek aan.

Vraag direct aan