CTA Img
Vraag direct ons inspiratieboek aan!

April 2018 April 2018

Schets van de maand april (1)

Op zoek naar een specifiek kenmerk van een woning?

Schets van de maand april

Dit prachtige ontwerp van de maand is een prachtige schuurwoning. De combinatie van de donkere stenen, kozijnen en dakoverstekken geeft deze woning een warme uitstraling. De berging is aan de voorzijde gemetseld in dezelfde donkere kleur steen, waardoor het een geheel wordt. De voorzijde van de woning waarborgt de privacy van de opdrachtgever. Aan de rechterzijde loopt de voorgevel ook nog een stukje door in de tuin zodat u heerlijk beschut op het terras van uw tuin kunt genieten!

De achterzijde van deze woning bestaat uit royale raampartijen waardoor u verzekerd bent van veel natuurlijke lichtinval! Hier is de berging afgewerkt met gepotdekselde delen, perfect passend bij de uitstraling van de schuurwoning.

Deze schuurwoning kent vele indelingsmogelijkheden. Via de entree heeft u toegang tot de hal, de woonkamer, keuken en eetkamer met schitterende vide. Ook zijn op de begane grond 2 werkkamers, een televisiekamer en een bijkeuken gerealiseerd. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers, waarvan een met ruime inloopkast en eigen badkamer, een tweede badkamer en een technische ruimte. Via een vlizotrap is de tweede verdieping te bereiken.

Interesse in deze villa?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Inspiratieboek

Vraag hier het inspiratieboek aan.

Vraag direct aan