CTA Img
Vraag direct ons inspiratieboek aan!

April 2019 April 2019

Schets van de maand april (2)

Op zoek naar een specifiek kenmerk van een woning?

De schets van deze maand is een exclusief, landelijk ontwerp. De villa oogt imposant, maar ook sfeervol dankzij de fraaie rieten kap en de royale dakoverstekken.  De combinatie van de wit gekeimde gevels, de donkere luiken en de houten gevelbekleding maken het ontwerp echt helemaal af. De prachtige veranda past qua stijl volledig in het plaatje en zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van de tuin!

De begane grond is praktisch ingedeeld met een ruime entrée, een separate televisiekamer, een royale leefkeuken met bijkeuken en een woonkamer. De veranda biedt hier nog extra woon- en leefruimte. De trap is in het midden van de woning gerealiseerd. Dankzij de vide heeft deze ruimte een open en sfeervol karakter. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers gerealiseerd. De eerste slaapkamer is voorzien van een eigen badkamer en inloopkast. Deze slaapkamer oogt extra royaal dankzij de vide. Ook de tweede slaapkamer is voorzien van een eigen badkamer. Op deze verdieping is ook nog een wasruimte gecreëerd. De technische ruimte en berging op de tweede verdieping zijn bereikbaar via een vaste trap.

Wilt u graag meer weten over dit ontwerp? Of wilt u graag de mogelijkheden voor een ontwerp op maat bespreken? Maak een afspraak met een van onze architecten of ontwerpers en laat uw droomwoning ontwerpen!

Interesse in deze villa?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Inspiratieboek

Vraag hier het inspiratieboek aan.

Vraag direct aan