sluiten
Maak direct een afspraak!

Augustus 2013

Op zoek naar een specifiek kenmerk van een woning?

Schets van de maand Augustus 2013

De maand augustus brengt een bijzonder ontwerp op tafel. Statigheid met een duidelijk gebruik van contrast in de kleuren van gevels en kozijnen. Eenvoud in duidelijke vormen maar met een bijzonder rijke detaillering.

Het ontwerp van deze woning biedt ruimte voor grote raampartijen met klassieke tussenstijlen. De achtergevel en tuingerichte zijgevel benadrukken het binnen-buiten gevoel enorm. Een grote verbondenheid met uw tuin wordt hierdoor bereikt. De voorgevels alsmede de entreegevel staan voor een evenwichtig en symmetrisch gevoel, met ook weer volop ruimte voor daglichttoetreding.

Voorts wordt de buitenzijde van deze woning gekenmerkt door allerhande statige details, zoals de gestucte gevels, uitgemetselde accenten op de hoeken, de fraaie luifel boven de entree, de prachtig en rijk gedetailleerde goot met fries en ga zo maar door.

Uiteraard volledig in stijl, de afgeknotte schildkap. Steile dakvlakken, omlijst met een mooi gedetailleerd boeiboord aan de bovenzijde, waar de kap overgaat in plat dak. De voor- en entreegevel ieder voorzien van een dakkapel maar ook aan de beide tuinzijden komt voldoende daglicht binnen middels de dakvensters.

Uiteraard volledig aanpasbaar naar uw eigen inzichten en smaak, maar in deze vorm uitgevoerd met een meer dan ruime woonkamer welke door de grote erker een zee van licht mag verwelkomen. De keuken bereikbaar via dubbele en-suite deuren. Ook hier is de verbinding met buiten helder en transparant; mooie symmetrische raampartijen en de dubbele tuindeuren maken het helemaal af. Een mooi detail in de indeling is de “verborgen” plaatsing van toilet en vestibule.

Op de verdiepingen vinden we voldoende ruimte om plaats te bieden aan 4 slaapkamers met inloopkast mogelijkheden, een grote badkamer, aparte wasruimte en twee separate toiletten. De verdiepingen zijn beide bereikbaar via een vaste trap. Ook hierin zijn legio indelingen te bedenken, aan u de keuze!

Inspiratie opgedaan? Kom langs en vorm dit ontwerp naar eigen wens!

Interesse in deze villa?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Inspiratieboek

Vraag hier het inspiratieboek aan.

Vraag direct aan