CTA Img
Vraag direct ons inspiratieboek aan!

Augustus 2014 Augustus 2014

rbvk4oa5oi

Op zoek naar een specifiek kenmerk van een woning?

Schets van de maand augustus 2014

De schets van de maand augustus is werkelijk een bijzondere verschijning. Een 2-onder-1-kap villa, alhoewel het twee volwaardige woningen betreft. Ieder met eigen details en indeling. Zelfs de kap wordt niet gedeeld in deze 2-onder-1-kap! Ook de inhoud van de woningen zijn bepaald niet gering met respectievelijk 785 en 805m³.

De buitenzijde kan natuurlijk naar wens afgewerkt worden, hier is gekozen voor een sfeervolle Engelse uitstraling met een robuuste steen in bruintinten en vlakke antracietkleurige dakpannen. Opvallend zijn de gemetselde ezelsoren en tuitgevels, 3 schoorstenen per villa en de prachtige raampartijen!

Zoals u van ons gewend mag zijn, zijn de indelingen geheel door uzelf in te vullen. Een voorzet vanuit onze architect geeft in dit ontwerp ruimte aan grootse woonkamers en open woonkeukens. Op de verdiepingen zien we 3 ruime slaapkamers, waarvan elk één met inloopkast. Royale badkamers en een separaat toilet! Beide villa’s ontbreekt het ook niet aan opbergruimte met ieder een eigen bijkeuken.

Kortom; geschakeld vrijstaand wonen met klasse. Geef samen met uw nieuwe buren uw eigen invulling aan de ontwerpen. Wij staan u graag te woord!

Interesse in deze villa?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Inspiratieboek

Vraag hier het inspiratieboek aan.

Vraag direct aan