CTA Img
Vraag direct ons inspiratieboek aan!

December 2017 December 2017

Schetsvandemaand_december_17-0277_28-11-2017_Rechtsvoor

Op zoek naar een specifiek kenmerk van een woning?

Contrasterend kleurgebruik Dakoverstekken Gekeimd Gepotdekseld Luiken Riet Veranda

Schets van de maand december 2017

We sluiten het jaar af met een exclusieve schets van de maand december. Deze royale villa heeft luxe uitstraling dankzij de combinatie van wit gekeimde gevels met donkere accenten en de  prachtige rieten kap. De stijlvolle voorzijde van woning is symmetrisch opgebouwd met verschillende mooie details waaronder de verspringende gevel, luiken, gepotdekselde delen, forse dakoverstekken en de fraaie dakkapellen. Aan de voorzijde is ook de berging toegankelijk. Deze berging oogt qua stijl hetzelfde als de entree van deze villa.

De achterzijde van de woning is voorzien van grote raampartijen tot aan de grond. Achter de berging is deze villa royaal uitgebouwd. Ook bevindt zich hier nog een volledig geïntegreerde veranda.

De levensloopbestendig villa is op de begane grond royaal en open van opzet. Via de ruime entree heeft u toegang tot de woonkamer en keuken. Dankzij de prachtige vide en de vele ramen heeft u hier veel natuurlijk lichtinval en heerst er een open sfeer.
Via de keuken kunt u naar de hal, via deze hal heeft u toegang tot de bijkeuken, berging en slaapkamer met inloopkast en badkamer met bad, douche en toilet. Ook de slaapkamer heeft dankzij de vide een groots en open karakter. Op de eerste verdieping zijn nog eens drie slaapkamers en een badkamer gecreëerd.

Interesse in deze woning? Neem contact met ons op en laat u informeren over de vele mogelijkheden!

Interesse in deze villa?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Inspiratieboek

Vraag hier het inspiratieboek aan.

Vraag direct aan