CTA Img
Vraag direct ons inspiratieboek aan!

December 2018 December 2018

Schets van de maand december

Op zoek naar een specifiek kenmerk van een woning?

Schets van de maand december 2018

We sluiten het jaar af met wederom een prachtige, exclusieve schets van de maand.

Deze luxe, levensloopbestendige villa is ruim van opzet en heeft enkele karakteristieke kenmerken. De imposante entree oogt stijlvol dankzij de strakke belijning die volledig is doorgetrokken naar de eerste verdieping. Dit strakke lijnenspel komt in de hele woning terug met de royale raampartijen.

De volledig rietgedekte kap geeft deze villa een landelijke uitstraling. De verspringing in de dakvormen maakt het geheel wat speelser en knusser. De achterzijde van de woning is royaal uitgebouwd in dezelfde sfeer. Hier komt het contrasterend kleurgebruik in de stenen goed tot zijn recht. Opvallend zijn hier de twee robuuste schoorstenen, zij maken het ontwerp echt compleet.

Deze levensloopbestendig villa heeft veel woon- en leefruimte.  Via de ruime entree heeft u toegang tot de enorme leefkeuken. Vanuit deze keuken heeft u toegang tot de bijkeuken, woonkamer en separate tv kamer. Ook zijn op de begane grond nog een werkkamer, een berging en technische ruimte gecreëerd. In de ruime uitbouw zijn een slaapkamer, met inloopkast, en een badkamer gerealiseerd.
Op de eerste verdieping is ruimte voor drie slaapkamers, twee badkamers, hobbykamer en een berging. Uiteraard is de indeling geheel naar eigen wens in te richten.

Is dit de woning van uw dromen? Of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en laat u informeren over de vele mogelijkheden!

 

Interesse in deze villa?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Inspiratieboek

Vraag hier het inspiratieboek aan.

Vraag direct aan