CTA Img
Vraag direct ons inspiratieboek aan!

Familie Witvoet

Toen wij ongeveer wisten wat voor soort huis wij wilden bouwen, hebben wij voornamelijk inspiratie op internet en bij reeds gebouwde huizen opgedaan. Wij vonden één huis eruit springen en hebben hiervan de ontwerper en bouwer achterhaald. U kunt het al raden, deze bouwer was Livingstone.

Op basis van het eerste gesprek in de showroom in Breda hebben wij besloten om met Livingstone het bouwtraject in te gaan. Doorslaggevend was het gevoel dat we overhielden aan de eerste afspraak. Van de showroom hadden wij niet verwacht dat er daadwerkelijk gevels en kamers nagebouwd zouden zijn. Het was opvallend om hier concrete voorbeelden van materialen, stijlen en details te zien.

Omdat wij niet eerder een bouwtraject hadden doorlopen, zijn wij hier verwachtingsloos ingegaan. Verwachtingen hadden wij wel over het eindresultaat en die zijn volledig waargemaakt! Gedurende het traject hebben wij her en der bijgestuurd en overlegd met Livingstone, waardoor een eindresultaat ontstaan is dat compleet aan onze wensen voldoet.

Voor ons was het uniek dat wij op basis van voorbeeldhuizen ons eigen huis samen konden stellen, maar hierbij nog niets definitief vast hoefden te leggen. Het voorbeeld gaf ons houvast en daarom wisten wij goed welke richting wij op wilden. Met deze basis in ons achterhoofd konden wij gemakkelijker de rest van het huis naar onze eigen smaak inrichten.

Ook hebben wij gebruikgemaakt van de diensten van de woonconceptpartners. Wij vonden het prettig om samen te kunnen werken met partners van Livingstone en zeker in de uitvoering had het voordelen. Zo heeft René Don Hoveniers onze tuin aangelegd en zijn een aantal elementen van onze inrichting afkomstig van Ambiance Naaldwijk.

Het gehele traject omschrijven wij voornamelijk als transparant. We hadden altijd het gevoel dat we duidelijk konden zien wat gebeurde in het communiceren, onderhandelen, oplossen van problemen en in de omgang.

Wij hebben nooit geweten dat zelf bouwen zo intensief kan zijn: het vergt veel tijd, energie en lef. Het was het allemaal waard als wij naar het eindresultaat kijken, dat volledig aansluit bij onze verwachtingen. Wij zouden het eenieder aanraden en zouden bij een volgende bouw zelf ook weer voor Livingstone kiezen!

Contact opnemen / afspraak maken

Inspiratieboek

Vraag hier het inspiratieboek aan.

Vraag direct aan