CTA Img
Vraag direct ons inspiratieboek aan!

Februari 2018 Februari 2018

Schets-van-de-maand-februari-2018 (3)

Op zoek naar een specifiek kenmerk van een woning?

Schets van de maand februari 2018

Deze maand wederom een exclusieve, landelijke schets van de maand! Deze levensloopbestendige luxe villa heeft stijlvolle uitstraling dankzij de symmetrisch ontworpen voorgevel en het contrasterend kleurgebruik.

De rieten kap en gepotdekselde delen in combinatie met de strak vormgegeven dakkapellen en robuuste schoorstenen zorgen voor een landelijke uitstraling met moderne invloeden. Beide stijlen zijn ook terug te vinden aan de andere zijdes van de villa met o.a. een rieten kap op de uitbouw, de royale raampartijen en de fraaie veranda.

Deze levensloopbestendig villa biedt een zee aan ruimte, mede dankzij de kelder. Via de overloop heeft u hier toegang tot de wasruimte en verschillende bergruimtes.
Op de begane grond heeft toegang tot een dubbele berging, waarvan 1 voorzien van toilet. Via de ruime entree van de villa tot de riante woonkamer, op twee plaatsen voorzien van een haard. Dankzij de hoge vide oogt de begane grond heel licht en open. Via de ruime keuken heeft u toegang tot de bijkeuken met meterkast. Via deze bijkeuken kunt u via de hal de inloopkast, badkamer en slaapkamer bereiken. Zowel de badkamer als de slaapkamer heeft dankzij de vide en de royale raampartijen een licht en open karakter. Op de eerste verdieping zijn nog eens drie slaapkamers en een badkamer gecreëerd. De schitterende veranda is een ware aanvulling op het ontwerp biedt een optimale verbinding tussen woning en tuin. Op de tweede verdieping zijn nog twee slaapkamers en twee badkamers gerealiseerd.

Interesse in deze villa?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Inspiratieboek

Vraag hier het inspiratieboek aan.

Vraag direct aan