CTA Img
Vraag direct ons inspiratieboek aan!

Februari 2019 Februari 2019

Schets van de maand

Op zoek naar een specifiek kenmerk van een woning?

De schets van de maand februari is een royale klassieke villa met verschillende karakteristieke details.

De voorzijde van deze unieke woning oogt stoer en robuust. Fraaie detaillering is te vinden in het metselwerk, het getoogde raamkozijn op de eerste verdieping, de natuurstenen leien en uiteraard het hol gebogen dakschild. De achterzijde van de woning oogt imposant dankzij de royale uitbouw met grote raampartijen. Ook hier is weer gebruik gemaakt van getoogde raamkozijnen, waardoor een nostalgische sfeer ontstaat. Met vrij uitzicht over het water kunt u hier optimaal genieten van de rust en ruimte in de omgeving.

Zoals aan de buitenzijde al zichtbaar wordt, is deze woning royaal van opzet en biedt het een zee aan woon- en leefruimte.
Via de entree, met separate garderobekast, heeft u toegang tot de ruime woonkamer met aansluitend de grote leefkeuken.
In de royale uitbouw vindt u de eetkamer en televisiekamer. Vanuit de eetkamer heeft u toegang tot een extra ruimte die naar eigen inzicht kan worden ingericht.

Op de eerste verdieping zijn 4 slaapkamer gecreëerd, waarvan 1 met eigen inloopkast. Ook de badkamer bevindt zich op deze verdieping. Op de tweede verdieping is een slaapkamer met badkamer en inloopkast gerealiseerd.  Daarnaast is hier ook ruimte gemaakt voor de technische ruimte en een extra toilet.

Al onze woningen worden op maat ontworpen door onze architecten en ontwerpers. Ook voor u maken wij graag een uniek ontwerp wat geheel voldoet aan uw persoonlijke woonwensen. Zoekt u meer inspiratie, vraag dan ons inspiratieboek aan. Wilt u graag met een van onze architecten aan tafel? Maak dan uw afspraak via 076 – 5735 735.

 

Interesse in deze villa?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Inspiratieboek

Vraag hier het inspiratieboek aan.

Vraag direct aan