Inspiratie
Creatie
Realisatie
Felicitatie
Welkom thuis
Nieuws Werken bij Contact Afspraak maken
Vraag direct ons inspiratieboek aan!
+

Heerlijk wonen in project Leeuwerik in het aangename Dongen

Bent u op zoek naar voldoende ruimte om het huis van uw dromen te realiseren? Een mooie plek centraal gelegen tussen aantrekkelijke steden en fraaie natuurgebieden, waar u ook van uw privacy kunt genieten? Dan is het project ‘Leeuwerik’ in Dongen echt iets voor u. Hier woont u heerlijk landelijk maar ook op korte afstand van alle voorzieningen zoals winkels en scholen. Ook liggen bruisende grote steden nabij.

Hier kunt u ook zelf beslissen of u een hypermoderne of meer traditionele woning gaat bouwen. En omdat Livingstone u helpt de juiste keuzes te maken en u bij het totale bouwproces begeleidt, kunt u er volop van genieten.

Het project ‘Leeuwerik’ bestaat uit elf royale kavels, rustig gelegen aan een doodlopende weg. Zeven van deze prachtige kavels zijn nog beschikbaar. Hebt u straks de sleutel van uw eigen droomwoning op deze toplocatie in handen?

Kijk voor meer informatie op de projectpagina van Leeuwerik.

Leeuwerik Dongen - Livingstone villabouw

Ultiem woongenot en duurzaamheid
Bent u op zoek naar luxe en comfort, gecombineerd met ultiem woongenot en duurzaamheid? Onze collega’s van Slim Thuis kunnen u hierover uitgebreid informeren.

Livingstone al 40 jaar een begrip in Nederland
Livingstone is al 40 jaar actief in Nederland. In die jaren hebben we al veel opdrachtgevers blij mogen maken met hun eigen droomvilla: een woning die aan al hun persoonlijke wensen voldoet.

Huis laten bouwen met een architect? Kies voor Livingstone!

Bent u overtuigd en wilt u een eigen woning ontwerpen en laten bouwen? Geen standaard prefab woning, maar wél de voordelen van een prefab casco!

Plan een afspraak in met een van onze architecten of vraag ons inspiratieboek aan.

❮ Naar nieuwsoverzicht