sluiten
Maak direct een afspraak!

Januari 2014

Op zoek naar een specifiek kenmerk van een woning?

Schets van de maand Januari 2014

Het is onze architect gelukt om het begin van het jaar te starten met een modern en fris ontwerp! Een duidelijke basisvorm, echt terug naar de duidelijke karakteristieke vorm zoals we die typisch kennen. Echter wel vertaald naar iets unieks, waardoor een opvallende villa is ontstaan. We lopen een ronde langs de woning en zien de duidelijke eyecatchers in de vorm van de steile rieten kap en het strakke gekeimde metselwerk. Deze twee elementen worden kracht bijgezet door tal van details. In de kap in de vorm van grote overstekken, de centrale schoorsteen en de dakkapel die ruimte biedt aan het entreekozijn. Dit kozijn zorgt voor een zee aan licht in verschillende ruimtes, mede door gebruikmaking van een prachtige vide.

Het metselwerk krijgt zijn charme door dit uit te voeren met keimwerk, het wit schilderen van de gevelstenen. Prachtig in contrast met de houten geveldelen die gebruikt zijn op de aanbouwen.Deze aanbouwen overigens, vormen een perfect geheel met de hoofdvorm, mede dankzij het kleurgebruik wat op verschillende plekken terugkomt. In de kozijnen, de gevelbekleding hiertussen en de luiken. De achterzijde van de woning is echt tuingericht. Grote glasvlakken, de schuifdeuren en de prachtige veranda. Hier komt het buitengevoel naar boven!

Ook qua indeling komt u niets te kort in dit ontwerp. Wat dacht u van een royale woonkamer, een even grote keuken, werkkamer én aparte fitnessruimte? Die laatste tovert u natuurlijk eenvoudig om in een voor u passende oplossing. Slaapkamer op de begane grond? Hobbyruimte> Speelkamer voor de kinderen? Het kan allemaal!

De verdieping blijft natuurlijk niet achter. De hoofdslaapkamer mag hier met recht “master-bedroom” genoemd worden door de eigen badkamer én inloopkast! Daarnaast zijn er nog de tweede badkamer, een separaat toilet én de andere 2 slaapkamers. De gehele bovenverdieping is ook erg licht dankzij het gebruik van grote ramen en natuurlijk de centrale vide. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de mogelijkheden van de twééde verdieping, die door de steile kap extra ruim is!

Kortom; landelijk modern, met een zee aan ruimte én licht!
Is dit mogelijk de basis voor uw goede voornemen in 2014? Bouw uw droomhuis met Livingstone!

Interesse in deze villa?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Inspiratieboek

Vraag hier het inspiratieboek aan.

Vraag direct aan