sluiten
Maak direct een afspraak!

Juli 2013

Op zoek naar een specifiek kenmerk van een woning?

Schets van de maand Juli 2013

De schets van de maand juli is werkelijk een plaatje. De woorden authentiek, jaren ’30, stijlvol en verrassend passen bij deze villa. De buitengevel van deze woning straalt warme uit, voorzien van een mooie rode steenkleur met een stevige plint welke de woning nog meer karakter geeft. Een verrassend maar zeer passend element van de woning is het gebogen kozijn ter plaatse van de voorgevel. Dit maakt de woning enigszins speels, maar het blijft stijlvol. De overkapte entree is comfortabel en is een fraai detail. De prominente half vrijstaande schoorsteen maakt deze woning bijzonder.

Zodra we de woning  binnenstappen, is één woord genoeg: verwondering. De twee erkers maken een mooie verbinding met de lommerrijke tuin en creëren het binnen-buiten gevoel. De sfeer van een kleine eeuw geleden wordt gecombineerd met het comfort van nu. De ruime hal heeft een open verbinding met de lichte zitkamer en keuken. De ligging van de keuken is praktisch, en staat in relatie met de bijkeuken en berging.

Langs het trappenhuis naar boven vinden we drie ruime slaapkamers. Een van deze slaapkamers heeft een prachtig uitzicht over de tuin, en doet idyllisch aan. Daarbij beschikt deze slaapkamer over een royale inloopkast. De badkamer heeft een centrale plek op de eerste verdieping, met voldoende daglicht.

De tweede etage mogen we ook zeker niet vergeten. We bereiken deze via een vaste trap. Dit is een ruimte met veel daglicht. De twee dakkapellen voorzien deze open, vrij in te delen ruimte van veel licht. Kortom: een woning waarbij aan alles is gedacht!

Interesse in deze villa?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Inspiratieboek

Vraag hier het inspiratieboek aan.

Vraag direct aan