sluiten
Maak direct een afspraak!

Juni 2013

Op zoek naar een specifiek kenmerk van een woning?

Schets van de maand Juni 2013

Een prachtig ontwerp met kenmerken die werkelijk verbijsterend zijn. Het ontwerp is strak van design, waardoor het een tijdloos & eigentijds gevoel geeft. Een ontwerp dat past bij meerdere facetten binnen het leven.

De entree van dit ontwerp wordt benadrukt door middel van het risaliet. De horizontale lijnen van het kozijn door middel van de roeden geven de woning een strakke uitstraling. De woning wordt gekarakteriseerd door openheid, ruimte en veel lichtinval.

Op de 1ste verdieping bevinden zich ruime kamers door de optilling van de kap en steile kaphelling. Zoals bij de hele woning geldt op de eerste verdieping ook, veel licht en vrije mogelijkheden tot indeling. Het vele lichtinval wordt mogelijk gemaakt door kozijnen die van plafond tot vloer reiken. Dit geeft naast licht ook een speels & ruimtelijk effect.  De ruimte voor de badkamer vinden we ook op deze etage.

Op deze verdieping komen we nog een stijlvol detail tegen, een eigenzinnige dakkapel bekleed met zink. Dit maakt de woning qua uitstraling duurzaam en tijdloos. Tevens vinden we deze duurzaamheid terug in het gebruik van de materialen.

Kortom: een ontwerp met vele mogelijkheden, zowel binnen als buiten!

Interesse in deze villa?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Inspiratieboek

Vraag hier het inspiratieboek aan.

Vraag direct aan