Inspiratie
Creatie
Realisatie
Felicitatie
Welkom thuis
Nieuws Werken bij Contact
Vraag direct ons inspiratieboek aan!
+

Laarspad Gilze

Halverwege de Brabantse steden Breda en Tilburg ligt het knusse Gilze. Een van de oudste dorpen van de Baronie van Breda, omgeven door een uitgestrekt buitengebied met bossen, heidevelden en water. Aan de rand van dit mooie dorp vormt Laarspad een uniek plan. Een unieke, groene wijk met in totaal 57 mooie kavels die u volop ruimte geven om uw eigen droomwoning te kunnen realiseren. Het plan wordt in 2 fasen verkocht. Fase 1 is verkocht en nu wordt fase 2, bestaande uit 23 bouwkavels, te koop aangeboden. 

Op woensdag 1 december is de inschrijving gestart van de 23 ruime bouwkavels in Laarspad Gilze! De bouwkavels variëren in grootte van circa 378 tot 1.400 m² en bieden dus alle ruimte om uw droomwoning te creëren. 

Laarspad Gilze: heerlijk wonen in rust en ruimte!

De ligging van Laarspad Gilze is erg gunstig. Het is een voorrecht te mogen wonen in deze bijzondere wijk, waarin groen, rust en ruimte de boventoon voeren. Er is veel aandacht voor een fijn leefklimaat. Met een ruim opgezette rondgang als hoofdontsluiting en een tweede structuur ingericht als rijpad, waaraan de kavels liggen. Voor de architectuur van de nieuwe woningen kan inspiratie worden gehaald uit de oorspronkelijke burgerwoningen die in de dorpskern van Gilze langs de linten voorkomen. Daarbinnen kunt u uw huis naar eigen idee ontwerpen en realiseren. 

In het bezit van een bouwkavel? Livingstone ontwerpt en bouwt uw droomhuis!

Bent u één van de gelukkigen en heeft u een bouwkavel kunnen bemachtigen? Dan is de volgende stap: een villa bouwen die aan ál uw wensen voldoet. Wie droomt daar niet van?  Onze experts helpen u graag die woondroom waar te maken. Op basis van uw persoonlijke wensen gaan onze architecten aan de slag met een eerste schetsontwerp. Uiteraard binnen de voorschriften van het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan van de gemeente Gilze. Livingstone begeleidt u bij elke stap, zodat u onbekommerd geniet van de bouw van uw ideale huis. Vanaf de allereerste schets en de keuze voor een kavel tot en met de feestelijke oplevering van uw eigen, unieke droomvilla. Welkom thuis!

Bent u niet in aanmerking gekomen voor een bouwkavel in Laarspad Gilze en bent u zich aan het oriënteren voor een ander bouwkavel of bent u zelfs al in het bezit van een kavel? Bij Livingstone kunt u voor iedere bouwwens terecht! We bouwen huizen door heel Nederland. Wij horen graag meer over uw bouwplannen en ontmoeten u graag op ons inspiratieplein in Breda!

Livingstone ontzorgt

  • Onze architecten maken voor u graag een uniek woningontwerp.
  • Alle ontwerpen worden op maat en met passie en enthousiasme getekend op basis van uw persoonlijke smaak en voorkeuren.
  • Onze eigen specialisten begeleiden u bij alle bouwprocedures.
  • Wij werken met vaste bouwpartners in heel Nederland.
  • Voor een optimaal woongenot presenteren wij u samen met onze vaste partners ook graag de ontwerpen voor uw interieur, keuken en sanitair, lichtplan en de aanleg van uw droomtuin.

Kort samengevat: wij ontzorgen u van begin tot eind bij het verwezenlijken van uw droomhuis.

Duurzaam bouwen

Al onze villa’s zijn in de basis uitgerust met een combinatie van moderne duurzame installaties:

  • Full Electric Luchtwarmtepomp installatie
  • CO2 gestuurd mechanisch ventilatiesysteem op basis van natuurlijke toevoer en mechanische afvoer
  • PV panelen (zonnepanelen)
  • Hoge isolatie en luchtdichtheid
  • HR++ Glas