Vraag direct ons inspiratieboek aan!

Landgoed Steenenburg

Landgoed Steenenburg is een gloednieuw woon- en werkgebied tussen Drunen en Nieuwkuijk. De eerste fase van dit schitterende project bestaat uit 23 royale, exclusieve bouwkavels, waar u uw droomhuis kunt realiseren. Het voormalige kasteelterrein van d’Oultremont is onder meer bekend van het attractiepark ‘Het Land van Ooit’. 

Op vrijdag 8 oktober start de verkoop van de eerste 23 ruime bouwkavels in Landgoed Steenenburg! De bouwkavels variëren in grootte van circa 800 tot ruim 1.350 m² en bieden dus alle ruimte om uw droomwoning te creëren. De kavels worden per loting verkocht binnen een bandbreedte van € 400.000 tot € 650.000 v.o.n. De definitieve prijzen worden bij de start van de verkoop bekend gemaakt.

Landgoed Steenenburg: de ideale omgeving voor natuurliefhebbers!

De ligging van Landgoed Steenenburg is erg gunstig. Zo is er veel groen in de omgeving waar u volop kunt wandelen en fietsen. Kortom, de ideale omgeving voor de echte natuurliefhebber. Zoekt u liever de drukte op? Zowel met de auto als de bus bent u zó in het gezellige centrum van Den Bosch voor een hapje en/of een drankje. Naast Den Bosch is ook vestingstad Heusden dichtbij, met pittoreske straatjes, leuke winkeltjes en ateliers en diverse restaurants. Maar ook in Drunen en Nieuwkuijk vindt u alle voorzieningen die u nodig hebt. Denk aan winkels, horeca en sportfaciliteiten. Naast de exclusieve bouwkavels is er in Landgoed Steenenburg ook ruimte voor (zorg)appartementen, patiowoningen aan het water en een Hightech Medische Campus. Kasteel d’Oultremont staat centraal in dit gebied en maakt het landgoed extra bijzonder.

In het bezit van een bouwkavel? Livingstone bouwt de villa van uw dromen!

Bent u één van de gelukkigen en heeft u een bouwkavel op het landgoed? Dan is de volgende stap: een villa bouwen die aan ál uw wensen voldoet. Wie droomt daar niet van?  Onze experts helpen u graag die droom waar te maken. Op basis van uw wensen gaan onze architecten aan de slag met een schetsontwerp. Uiteraard binnen de voorschriften van het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan van de gemeente. Ze begeleiden u bij elke stap, zodat u onbekommerd geniet van de bouw van uw ideale huis. Vanaf de allereerste schets en de keuze voor een kavel tot en met de feestelijke oplevering van uw eigen, unieke droomvilla. Welkom thuis!

Bent u niet in aanmerking gekomen voor een bouwkavel in Landgoed Steenenburg, bent u zich aan het oriënteren voor een ander bouwkavel of bent u zelfs al in het bezit van een kavel? Bij Livingstone kunt u voor iedere bouwwens terecht! We bouwen huizen door heel Nederland.

Livingstone ontzorgt

  • Onze architecten maken voor u graag een uniek woningontwerp.
  • Alle ontwerpen worden op maat en met passie en enthousiasme getekend op basis van uw persoonlijke smaak en voorkeuren.
  • Onze eigen specialisten begeleiden u bij alle bouwprocedures.
  • Wij werken met vaste bouwpartners in heel Nederland.
  • Voor een optimaal woongenot presenteren wij u samen met onze vaste partners ook graag de ontwerpen voor uw interieur, keuken en sanitair, lichtplan en de aanleg van uw droomtuin.

Kort samengevat: wij ontzorgen u van begin tot eind bij het verwezenlijken van uw droomhuis.

Duurzaam bouwen

Al onze villa’s zijn in de basis uitgerust met een combinatie van moderne duurzame installaties:

  • Full Electric Luchtwarmtepomp installatie
  • CO2 gestuurd mechanisch ventilatiesysteem op basis van natuurlijke toevoer en mechanische afvoer
  • PV panelen (zonnepanelen)
  • Hoge isolatie en luchtdichtheid
  • HR++ Glas
inspiratie voor uw huis

Vraag ons inspiratieboek aan

Bekijk onze villa’s en ontwerpen en doe zo inspiratie op voor uw eigen droomhuis.

Vraag aan
huis ontwerpen

Maak een afspraak

Bespreek uw plannen en wensen vrijblijvend met de architect die u aanspreekt.

Maak een afspraak
moodboard huis

Maak uw eigen moodboard

In onze moodboard-creator doet u volop inspiratie op.

Aan de slag