Vraag direct ons inspiratieboek aan!

Millenbosch – Mill

Droomt u van het bouwen van uw eigen huis? Bekijk dan eens de mogelijkheden in het Noordbrabantse Mill! Ruimte voor Ruimte start hier op 31 maart met de verkoop van 15 riante kavels, variërend van 1.920m2 tot 3.757m2.  De kavels worden ontwikkeld op het voormalig MOB-complex in Mill Noord ten zuiden van de Graafseweg. Op elk royaal bosperceel is een bouwvlak gesitueerd (655 m² tot 780 m²) voor een vrijstaande woning met een inhoud van maximaal 1.200 m³.  

Wonen in Millenbosch: de perfecte omgeving voor bosliefhebbers!

Millenbosch wordt aan twee zijden begrensd door bomen en bos. Dit geeft de wijk een unieke groene uitstraling midden in de natuur. Elke kavel beschikt naast een bouwvlak ook over een eigen stuk bos/natuur. Vanuit Millenbosch zijn op 2 plekken een toegang gecreëerd naar het achterliggende natuurgebied waar u heerlijk kunt wandelen en ontspannen.  

In het bezit van een bouwkavel? Livingstone bouwt het huis van uw dromen!

Bent u één van de gelukkigen en heeft u een bouwkavel in Millenbosch bemachtigd? Dan is de volgende stap: een droomhuis bouwen dat aan ál uw wensen voldoet. Wij helpen u graag deze droom waar te maken. Op basis van uw wensen gaan onze architecten aan de slag met een schetsontwerp. Uiteraard binnen de voorschriften van het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan van de gemeente. Wij begeleiden u bij elke stap, zodat u onbekommerd geniet van de bouw van uw ideale huis. Vanaf de allereerste schets en de keuze voor een kavel tot en met de feestelijke oplevering van uw eigen, unieke droomvilla. Welkom thuis!

Bent u niet in aanmerking gekomen voor een bouwkavel in Mill en bent u zich aan het oriënteren voor een ander bouwkavel of bent u zelfs al in het bezit van een kavel? Bij Livingstone kunt u voor iedere bouwwens terecht! We bouwen huizen door heel Nederland. Welkom thuis!

Livingstone ontzorgt

  • Onze architecten maken voor u graag een uniek woningontwerp.
  • Alle ontwerpen worden op maat en met passie en enthousiasme getekend op basis van uw persoonlijke smaak en voorkeuren.
  • Onze eigen specialisten begeleiden u bij alle bouwprocedures.
  • Wij werken met vaste bouwpartners in heel Nederland.
  • Voor een optimaal woongenot presenteren wij u samen met onze vaste partners ook graag de ontwerpen voor uw interieur, keuken en sanitair, lichtplan en de aanleg van uw droomtuin.

Kort samengevat: wij ontzorgen u van begin tot eind bij het verwezenlijken van uw droomhuis.

Duurzaam bouwen

Al onze villa’s zijn in de basis uitgerust met een combinatie van moderne duurzame installaties:

  • Full Electric Luchtwarmtepomp installatie
  • CO2 gestuurd mechanisch ventilatiesysteem op basis van natuurlijke toevoer en mechanische afvoer
  • PV panelen (zonnepanelen)
  • Hoge isolatie en luchtdichtheid
  • HR++ Glas
inspiratie voor uw huis

Vraag ons inspiratieboek aan

Bekijk onze villa’s en ontwerpen en doe zo inspiratie op voor uw eigen droomhuis.

Vraag aan
huis ontwerpen

Maak een afspraak

Bespreek uw plannen en wensen vrijblijvend met de architect die u aanspreekt.

Maak een afspraak
moodboard huis

Maak uw eigen moodboard

In onze moodboard-creator doet u volop inspiratie op.

Aan de slag