Inspiratie
Creatie
Realisatie
Felicitatie
Welkom thuis
Nieuws Werken bij Contact Afspraak maken
Vraag direct ons inspiratieboek aan!
+


Molenbaan – Oisterwijk

Droomt u van het bouwen van uw eigen huis? Bekijk dan eens de mogelijkheden in het prachtige Oisterwijk! Ruimte voor Ruimte start hier op 8 maart met de verkoop van 19 kavels, variërend van 520m2 tot 955m2, aan de Molenbaan.

Wonen in Oisterwijk: de perfecte omgeving voor natuurliefhebbers!

Oisterwijk is een gastvrije gemeente midden in een groene omgeving. In deze natuurrijke, landelijke omgeving is het heerlijk wonen en leven. Wandelend of fietsend ontdekt u hier de bossen en tientallen vennen. Of bezoek de gezellige dorpskern met verschillende winkels en terrassen. Ook staat u binen mum van tijd in het gezellige Tilburg! 

In het bezit van een bouwkavel? Livingstone bouwt de villa van uw dromen!

Bent u één van de gelukkigen en heeft u een bouwkavel aan de Molenbaan in Oisterwijk? Dan is de volgende stap: een droomhuis bouwen die aan ál uw wensen voldoet. Wij helpen u graag die droom waar te maken. Op basis van uw wensen gaan onze architecten aan de slag met een schetsontwerp. Uiteraard binnen de voorschriften van het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan van de gemeente. Ze begeleiden u bij elke stap, zodat u onbekommerd geniet van de bouw van uw ideale huis. Vanaf de allereerste schets en de keuze voor een kavel tot en met de feestelijke oplevering van uw eigen, unieke droomvilla. Welkom thuis!

Bent u niet in aanmerking gekomen voor een bouwkavel in Oisterwijk en bent u zich aan het oriënteren voor een ander bouwkavel of bent u zelfs al in het bezit van een kavel? Bij Livingstone kunt u voor iedere bouwwens terecht! We bouwen huizen door heel Nederland. Welkom thuis!

Livingstone ontzorgt

  • Onze architecten maken voor u graag een uniek woningontwerp.
  • Alle ontwerpen worden op maat en met passie en enthousiasme getekend op basis van uw persoonlijke smaak en voorkeuren.
  • Onze eigen specialisten begeleiden u bij alle bouwprocedures.
  • Wij werken met vaste bouwpartners in heel Nederland.
  • Voor een optimaal woongenot presenteren wij u samen met onze vaste partners ook graag de ontwerpen voor uw interieur, keuken en sanitair, lichtplan en de aanleg van uw droomtuin.

Kort samengevat: wij ontzorgen u van begin tot eind bij het verwezenlijken van uw droomhuis.

Duurzaam bouwen

Al onze villa’s zijn in de basis uitgerust met een combinatie van moderne duurzame installaties:

  • Full Electric Luchtwarmtepomp installatie
  • CO2 gestuurd mechanisch ventilatiesysteem op basis van natuurlijke toevoer en mechanische afvoer
  • PV panelen (zonnepanelen)
  • Hoge isolatie en luchtdichtheid
  • HR++ Glas