Inspiratie
Creatie
Realisatie
Felicitatie
Welkom thuis
Nieuws Werken bij Contact Afspraak maken
Vraag direct ons inspiratieboek aan!
+


Vriezenweg – Leimuiden

Aan de Vriezenweg, in het buitengebied van Leimuiden heeft u de kans om úw persoonlijke droomwoning te bouwen op een schitterend bouwkavel ter grootte van 1.431 m2. Wonen in Leimuiden betekent heerlijk wonen in een landelijke, groene omgeving met veel water in de buurt, nabij de toegangswegen naar grote steden als Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

Wonen in Leimuiden; een ideale omgeving voor watersportliefhebbers!

Leimuiden is een dorp binnen de gemeente Kaag en Braassem in Zuid-Holland, middenin het Groene Hart van Nederland. Het dorp is omringd door water van het Braassemermeer, de Kagerplassen en de Westeinderplassen.  Een ideale omgeving voor liefhebbers van waterrecreatie, die daarnaast ook gebruik kunnen maken van de vele fiets- en wandelroutes in de omgeving.  Dankzij deze ligging aan het water en de haven van Leimuiden komt er veel toerisme in het dorp en de omgeving, waardoor het dorp altijd gezellig en levendig is.

In het bezit van een bouwkavel? Livingstone ontwerpt en bouwt uw droomvilla!

Bent u één straks van de gelukkigen en heeft u een bouwkavel in Leimuiden? Dan is de volgende stap: een villa bouwen die aan ál uw wensen voldoet. Wie droomt daar niet van?  Onze experts helpen u graag die droom waar te maken. Op basis van uw wensen gaan onze architecten aan de slag met een schetsontwerp. Uiteraard binnen de voorschriften van het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan van de gemeente. Ze begeleiden u bij elke stap, zodat u onbekommerd geniet van de bouw van uw ideale huis. Vanaf de allereerste schets en de keuze voor een kavel tot en met de feestelijke oplevering van uw eigen, unieke droomvilla. Welkom thuis!

Bent u zich aan het oriënteren voor een ander bouwkavel of bent u zelfs al in het bezit van een kavel? Bij Livingstone kunt u voor iedere bouwwens terecht! We bouwen huizen door heel Nederland. Welkom thuis!

Livingstone ontzorgt

  • Onze architecten maken voor u graag een uniek woningontwerp.
  • Alle ontwerpen worden op maat en met passie en enthousiasme getekend op basis van uw persoonlijke smaak en voorkeuren.
  • Onze eigen specialisten begeleiden u bij alle bouwprocedures.
  • Wij werken met vaste bouwpartners in heel Nederland.
  • Voor een optimaal woongenot presenteren wij u samen met onze vaste partners ook graag de ontwerpen voor uw interieur, keuken en sanitair, lichtplan en de aanleg van uw droomtuin.

Kort samengevat: wij ontzorgen u van begin tot eind bij het verwezenlijken van uw droomhuis.

Duurzaam bouwen

Al onze villa’s zijn in de basis uitgerust met een combinatie van moderne duurzame installaties:

  • Full Electric Luchtwarmtepomp installatie
  • CO2 gestuurd mechanisch ventilatiesysteem op basis van natuurlijke toevoer en mechanische afvoer
  • PV panelen (zonnepanelen)
  • Hoge isolatie en luchtdichtheid
  • HR++ Glas