Inspiratie
Creatie
Realisatie
Felicitatie
Welkom thuis
Nieuws Werken bij Contact Afspraak maken
Vraag direct ons inspiratieboek aan!
+


Wonen achter de Duinen – Monster

In Westmade-Noord, in de gemeente Westland, in het gebied Achter De Duinen zijn diverse plannen in ontwikkeling, waaronder 60 kavels voor het bouwen van een vrijstaande woning. Naar verwachting start de verkoop van deze vrije kavels voor de zomer in 2022. De kavelsoppervlakten variëren van circa 350 tot circa 740 m2. De meeste van deze ruime kavels grenzen direct aan het water, waar u dus heerlijk van kunt genieten vanuit uw eigen tuin.

Wonen Achter De Duinen; ideale omgeving voor natuurliefhebbers!

De ligging van de 60 kavels van Wonen Achter De Duinen in de gemeente Westland is gunstig. Zowel voor de natuurliefhebbers als voor de liefhebbers van grote steden.  Zo zijn er talloze wandel-  en fietsmogelijkheden in de omgeving en zijn de grote steden Den Haag, Delft en Rotterdam binnen handbereik. Ook de directe omgeving is ruim voorzien van alle voorzieningen op het gebied van onderwijs, horeca en winkels. Kortom, een Wonen Achter de Duinen is voor iedere leeftijd en gezinssituatie een fijne plek om te wonen en te leven. Ziet u zich hier al heerlijk wonen in uw eigen droomhuis?

In het bezit van een bouwkavel? Livingstone ontwerpt en bouwt uw droomvilla!

Bent u één straks van de gelukkigen en heeft u een bouwkavel binnen het project Wonen Achter De Duinen? Dan is de volgende stap: een villa bouwen die aan ál uw wensen voldoet. Wie droomt daar niet van?  Onze experts helpen u graag die droom waar te maken. Op basis van uw wensen gaan onze architecten aan de slag met een schetsontwerp. Uiteraard binnen de voorschriften van het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan van de gemeente. Ze begeleiden u bij elke stap, zodat u onbekommerd geniet van de bouw van uw ideale huis. Vanaf de allereerste schets en de keuze voor een kavel tot en met de feestelijke oplevering van uw eigen, unieke droomvilla. Welkom thuis!

Bent u zich aan het oriënteren voor een ander bouwkavel of bent u zelfs al in het bezit van een kavel? Bij Livingstone kunt u voor iedere bouwwens terecht! We bouwen huizen door heel Nederland. Welkom thuis!

Livingstone ontzorgt

  • Onze architecten maken voor u graag een uniek woningontwerp.
  • Alle ontwerpen worden op maat en met passie en enthousiasme getekend op basis van uw persoonlijke smaak en voorkeuren.
  • Onze eigen specialisten begeleiden u bij alle bouwprocedures.
  • Wij werken met vaste bouwpartners in heel Nederland.
  • Voor een optimaal woongenot presenteren wij u samen met onze vaste partners ook graag de ontwerpen voor uw interieur, keuken en sanitair, lichtplan en de aanleg van uw droomtuin.

Kort samengevat: wij ontzorgen u van begin tot eind bij het verwezenlijken van uw droomhuis.

Duurzaam bouwen

Al onze villa’s zijn in de basis uitgerust met een combinatie van moderne duurzame installaties:

  • Full Electric Luchtwarmtepomp installatie
  • CO2 gestuurd mechanisch ventilatiesysteem op basis van natuurlijke toevoer en mechanische afvoer
  • PV panelen (zonnepanelen)
  • Hoge isolatie en luchtdichtheid
  • HR++ Glas