Vraag direct ons inspiratieboek aan!
"Nooit geweten dat zelf bouwen zo inspirerend kon zijn!" - Familie Lamers -

Familie Lamers

Tijdens een lokaal wooninspiratie-event van Livingstone is onze nieuwsgierigheid voor het bouwen van ons droomhuis aangewakkerd, slecht één schets later waren wij verkocht! De schets had zoveel potentie dat wij besloten om samen met Livingstone ons huis, en het huis van onze dochter en schoonzoon, te bouwen.

Het eerste bezoek aan het inspiratieplein in Breda was indrukwekkend en inspirerend. Het inspiratieplein bestaat uit diverse volledig ingerichte modelwoningen op ware grootte, en staat daarnaast vol met materialen die in de woningen worden toegepast. Na een vriendelijk ontvangst startte een brainstorm, waarin onze wensen en behoeften besproken werden. Overduidelijk was dat Livingstone precies wist waar zij het over had; professionaliteit en innovatie spatten ervan af. Na dit gesprek en na alle vervolggesprekken hebben wij het inspiratieplein steeds met een brede glimlach verlaten.

Door eerder gebouwde Livingstone-villa’s te bezoeken en gesprekken met ook de interieur- en tuinarchitect van Livingstone te voeren kregen wij gedurende het traject nieuwe ideeën. Het persoonlijke contact, goed kunnen luisteren en soepel willen inspelen op veranderende wensen maakt Livingstone uniek. Zij heeft een aantal dingen gerealiseerd, die niet in het oorspronkelijke concept pasten. Toch is onze villa exact geworden wat wij voor ogen hadden.

Wij hebben nooit geweten dat zelf bouwen zo inspirerend kon zijn. Van de eerste brainstorm tot aan de oplevering van de villa hebben wij kunnen vertrouwen op de professionaliteit van Livingstone. Op de achtergrond werkte zij tevens alle papieren handelingen af en is zorg gedragen voor de technische aspecten, hier hebben wij geen omkijken naar gehad.

Zelf zijn we enorm tevreden over het resultaat. We krijgen ook veel complimenten en er stoppen zelfs mensen voor de deur om te vragen wie deze villa gebouwd heeft. Onze woning is perfect afgewerkt en bij een eventuele volgende bouw kiezen wij zeker weer voor Livingstone!

Huis bouwen? Kies voor Livingstone!

Heeft u bouwplannen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw nieuwe woning? Maak dan eens een afspraak op ons inspiratieplein in Breda. Wij zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Plan uw afspraak via 076 – 5735 735 of info@livingstone.org.

Bent u nog op zoek naar meer woninginspiratie? Vraag dan ons inspiratieboek aan.

inspiratie voor uw huis

Vraag ons inspiratieboek aan

Bekijk onze villa’s en ontwerpen en doe zo inspiratie op voor uw eigen droomhuis.

Vraag aan
huis ontwerpen

Maak een afspraak

Bespreek uw plannen en wensen vrijblijvend met de architect die u aanspreekt.

Maak een afspraak
moodboard huis

Maak uw eigen moodboard

In onze moodboard-creator doet u volop inspiratie op.

Aan de slag