sluiten
Maak direct een afspraak!

Maart 2013

Op zoek naar een specifiek kenmerk van een woning?

Schets van de maand Maart 2013

Een prachtig, eigentijds ontwerp: een villa met 2 gezichten. De villa is kubistisch van vormgeving en  voorzien van een minimalistisch lijnenspel. Een combinatie die de woning bijzonder maakt!

De volumes van de woning zijn zodanig gerangschikt dat de ruimtes op de plaatst liggen waar ze gewenst zijn. Dit ontwerp is uitermate geschikt voor smalle kavels, zodoende wordt alle ruimte goed benut.

De villa is gedeeltelijk 3 lagen hoog. Dit geeft een speels effect, met als gevolg dat er unieke (toren)kamers ontstaan. Grote raampartijen zijn kenmerkend voor deze villa. Aan lichtinval geen gebrek waardoor binnen een verlengstuk wordt van buiten en andersom. Om u nog meer te laten genieten van al het licht en de zon is er een dakterras op het zuiden gesitueerd.

Duurzame materiaalkeuze
De gebruikte materialen bij deze villa is een combinatie van stucwerk en houten gevels. Deze gevels zijn bekleed met hardhout, zogenaamd western red ceder. Dit is een natuurlijk verduurzamende houtsoort. Zodra dit hout onbehandeld wordt toegepast vergrijst het hout van kleur en hoeft het niet geschilderd te worden.

Interesse in deze villa?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Inspiratieboek

Vraag hier het inspiratieboek aan.

Vraag direct aan