CTA Img
Vraag direct ons inspiratieboek aan!

Maart 2018 Maart 2018

chets van de maand maart 2018 (4)

Op zoek naar een specifiek kenmerk van een woning?

Schets van de maand maart 2018

Ook deze maand presenteren we u weer graag een schitterende schets van de maand. Deze moderne villa is prachtig gelegen aan het water.

Deze unieke witgekeimde villa kent een strakke belijning maar oogt toch speels dankzij de verspringende gevel en dakvorm aan de voorzijde. Ook het verschil in kleurgebruik bij de entree en berging ten opzichte van de overige gevels geeft deze villa een eigen karakter. Daarnaast springt de houten afwerking op de begane grond in het oog en maken deze elementen de villa extra stijlvol. Aan de achterzijde van woning kunt u op uw eigen steiger volop genieten van de omgeving.

Via de entree heeft u toegang tot de berging naast de woning en de ruime woonkamer. Via de keuken die over de volledig breedte van de woning is gerealiseerd heeft u dankzij de schuifpui toegang tot uw eigen steiger. Via de trap in de entree kunt u de eerste verdieping bereiken. Hier vindt u twee slaapkamers en een badkamer.  Een derde slaapkamer, tweede badkamer, inloopkast en technische ruimte zijn op de tweede verdieping gecreëerd.

Interesse in deze villa?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Inspiratieboek

Vraag hier het inspiratieboek aan.

Vraag direct aan