CTA Img
Vraag direct ons inspiratieboek aan!

Maart 2019 Maart 2019

Schets van de maand

Op zoek naar een specifiek kenmerk van een woning?

Deze maand een exclusieve jaren ’30 ontwerp als schets van de maand. De kleur van de gevelsteen en de plint, de forse dakoverstekken en raamroeden zijn enkele typische kenmerken van deze bouwstijl.  Opvallend zijn de verschillende gecombineerde dakvormen en verspringende gevels aan zowel de voor- en achterzijde van de woning. Een fraai prominent element van deze woning is de robuuste schoorsteen met detaillering in het metselwerk.

Deze jaren ’30 villa is royaal van opzet. Via de ruime entree met vide heeft u toegang tot de woonkamer met aansluitend een af te sluiten werkkamer aan de voorzijde van de woning. Aan de achterzijde bevinden zich een leefkeuken met daarnaast een bijkeuken. Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers, waarvan een met inloopkast en eigen balkon, gecreëerd. Op deze verdieping vindt u ook de eerste badkamer en een separaat toilet. Via de vaste trap heeft u toegang tot de zolder met nog twee slaapkamers, een badkamer en een berging.

Weet u al hoe uw droomhuis eruit moet komen te zien? Of wilt u graag eens met een van onze architecten aan tafel om de mogelijkheden te bespreken?

Bel dan 076 – 5735735 of plan direct een afspraak in!

Interesse in deze villa?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Inspiratieboek

Vraag hier het inspiratieboek aan.

Vraag direct aan