CTA Img
Vraag direct ons inspiratieboek aan!

Mei 2013 Mei 2013

5orzta4tqn

Op zoek naar een specifiek kenmerk van een woning?

Schets van de maand mei 2013

Het jaren ‘30 en ingetogen karakter van deze ruime 2-onder-1 kap doet elegant aan. Eenvoud in belijning en gevel indeling zorgen voor een gebalanceerd ontwerp. Een ontwerp waarover is nagedacht, zeker als het gaat over de rustige uitstraling.

Deze 2-onder-1 kap villa is aanbevelingswaardig wanneer u jaren ’30 stijl wenst. De buitengevel is stijlvol en herbergt twee ruime, complete woningen. U heeft met deze villa vele indelingsmogelijkheden. Een ander belangrijk element in de woning is het buitenleven, het contact dat hiermee wordt gemaakt door de brede pui met tuindeuren aan de achterzijde van de woning. Tevens bevat deze villa een karakteristieke erker welke zorgt voor veel lichtinval in de woonkamer. Kortom: bij dit ontwerp is rekening gehouden met zoveel mogelijk lichtinval.

Op de eerste etage zijn 3 ruime slaapkamers aanwezig, samen met een badkamer. Deze etage is ook weer geheel in te delen naar eigen inzicht en wensen. Om de woning te voorzien van nog meer licht kan er een dakkapel geplaatst worden (optioneel) op de tweede etage. Een ruime 2de etage maken deze villa compleet!

Een korte samenvatting: een voorbeeld van zowel binnen als buiten architectuur in optima forma. Welkom thuis bij Livingstone!

Interesse in deze villa?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Inspiratieboek

Vraag hier het inspiratieboek aan.

Vraag direct aan