CTA Img
Vraag direct ons inspiratieboek aan!

Mei 2015 Mei 2015

i3tiga3ywb

Op zoek naar een specifiek kenmerk van een woning?

Schets van de maand Mei 2015

Het huis van de maand mei is geïnspireerd door de neo-Tudor stijl uit de tweede helft van de 19e eeuw. Deze Engelse cottage is gedeeltelijk wit gekeimd en de rollagen zijn uitgevoerd in contrasterende kleur.

Via de centraal geplaatste entree, welke uitgevoerd is met luxe houten trap, betreden we de royale woonkamer met grote erker. De woonkeuken, over de volle breedte van het huis, geeft een prachtig vrij uitzicht op de tuin. Voor optimaal gemak heeft de woning beneden een aparte bijkeuken welke tevens vanuit de tuin bereikbaar is.

Boven aangekomen treffen we ter plaatse van de overloop een prachtige vide, de trap loopt rondom. Drie slaapkamers, waarvan de master bedroom beschikt over een royale walk-in-closet en een luxe badkamer maken de verdieping compleet. De zolder is in dit ontwerp nog niet voorzien van een indeling en door u vrij in te delen.

Vrij indelen geldt overigens voor alle aspecten van deze woning, uw wens staat centraal en Livingstone gaat graag de uitdaging met u aan deze wens voor de volle 100% te laten uitkomen.

Interesse in deze villa?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Inspiratieboek

Vraag hier het inspiratieboek aan.

Vraag direct aan