Inspiratie
Creatie
Realisatie
Felicitatie
Welkom thuis
Nieuws Werken bij Contact Afspraak maken
Vraag direct ons inspiratieboek aan!
+

Kom heerlijk nazomeren bij Livingstone

dan hebt u straks altijd het gevoel dat u op vakantie bent!

Daar zit u: op uw veranda, met het uitzicht op een prachtige tuin. Bij uw barbecue. Of uw zwembad. Stelt u zich eens voor dat u daar voortaan élke dag van geniet: gewoon thuis! Dat kan, want een huis van Livingstone maakt al uw dromen waar. Wilt u dat ook, continu zo’n luxueus vakantiegevoel? Kom dan op zaterdag 25 of zondag 26 september Nazomeren bij Livingstone. U doet eindeloos veel ideeën op en ontdekt innovatieve oplossingen en duurzame concepten. Laat u inspireren!

Ontdek de vele mogelijkheden
Samen met onze partners laten we u graag kennismaken met de laatste (duurzame) innovaties en mogelijkheden voor uw droomhuis! Plan een rondleiding in en kom langs.

Livingstone
Op ons inspiratieplein kunt u in nazomerse sferen heerlijk ronddwalen in onze vier villa’s op ware grootte. Hier kunt u talloze ideeën opdoen voor uw eigen droomhuis. Ontdek de unieke aanpak van Livingstone, waardoor u straks de trotse eigenaar kunt zijn van uw eigen nieuwe thuis geheel ontworpen op basis van uw specifieke woonwensen.
Neem alvast een kijkje op ons inspiratieplein.

Ook vindt u op ons inspiratieplein veel voorbeelden van materialen. Zoals bijvoorbeeld stenen, dakpannen en trappen. Kom gerust een kijkje nemen en laat u verrassen door de mogelijkheden!

Interieur
Bij Livingstone geven we niet alleen aandacht aan het ontwerp van uw nieuwe woning. Ook het interieur en de keuken en badkamer komen ruimschoots aan bod. En met de juiste verlichting komen uw woning en interieur optimaal tot hun recht. Wij informeren u graag over de slimme en duurzame mogelijkheden op dit gebied.

Gelijkvloers wonen

Haard
Met de herfst in het vooruitzicht kunt u alvast heerlijk wegdromen bij het idee van een sfeervolle haard in uw woning, of misschien ook een buitenhaard op uw terras of veranda! Tijdens het Nazomerevent adviseren we u graag, zodat u in elk seizoen dat fijne vakantiegevoel houdt.

Warmtepompen
Met een duurzame warmtepomp is uw droomwoning helemaal klaar voor de toekomst. Ontdek op 25 of 26 september hoe het werkt!

Tuin
Uw tuin is een verlengstuk van uw woning. Wij begrijpen hoe belangrijk een heerlijke tuin voor u is en nemen het ontwerp van uw tuin mee in het woningontwerp. Wilt u misschien een tuinhuis of een berging direct meenemen in de bouw, of kiest u wellicht voor een zwembad? Alles is mogelijk. Tijdens de rondleiding kunt u naast wooninspiratie ook inspiratie opdoen voor uw nieuwe tuin.

Kom langs!
Hebt u zin om volop ideeën op te doen voor uw ideale nieuwe thuis? U bent van harte welkom. Natuurlijk kunt u uw kinderen gerust meenemen. Op het springkussen kunnen zij zich heerlijk uitleven. Kom langs, dan maken we uw droomwoning samen nóg concreter.

Plan uw rondleiding via 076-5735735 of info@livingstone.org.

Heerlijk nazomeren bij Livingstone
Zaterdag 25 september: 10.00 uur – 17.00 uur

Zondag 26 september: 10.00 uur – 16.00 uur
Vossenberg 4, 4825 BH Breda


Bij het gebruik van uw navigatie raden we aan om het adres Konijnenberg 90 aan te houden.

Vraag hier ons inspiratieboek aan.

❮ Naar nieuwsoverzicht