Vraag direct ons inspiratieboek aan!

Op afspraak blijven wij geopend


Ook in deze bijzondere tijd bent u van harte welkom op ons inspiratieplein in Breda. In verband met alle richtlijnen vanuit het RIVM m.b.t het Coronavirus vragen wij wel uw aandacht voor het volgende:

Ons inspiratieplein is op dit moment enkel op afspraak geopend. U kunt telefonisch een afspraak inplannen via nummer 076- 5735 735. Of u kunt een afspraak inplannen via het afsprakenformulier op onze website. Wij nemen dan contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Wij willen u verzoeken om met maximaal 2 personen naar uw afspraak te komen. Kinderen zijn normaal gesproken van harte welkom, maar in deze periode verzoeken wij om uw kinderen niet mee te nemen.

Onze gastvrouwen en architecten bieden u graag een warm welkom bij Livingstone. Dit bieden zij ook in deze periode nog steeds, alleen dan wel op gepaste afstand en zonder het schudden van handen. Voor, tijdens en na elke afspraak passen we extra hygiënemaatregelen toe.

Mocht u een afspraak hebben gepland, maar blijkt dat u ziek bent of verkoudheidsklachten heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk om te bellen naar 076-5735 735.

Op deze manier kunnen we uw bouwplannen toch goed vormgeven en kunt straks heerlijk genieten in uw droomhuis!

inspiratie voor uw huis

Vraag ons inspiratieboek aan

Bekijk onze villa’s en ontwerpen en doe zo inspiratie op voor uw eigen droomhuis.

Vraag aan
huis ontwerpen

Maak een afspraak

Bespreek uw plannen en wensen vrijblijvend met de architect die u aanspreekt.

Maak een afspraak
moodboard huis

Maak uw eigen moodboard

In onze moodboard-creator doet u volop inspiratie op.

Aan de slag