CTA Img
Vraag direct ons inspiratieboek aan!

In 7 Stappen naar uw droomvilla

Vrijheid in keuze
Elke opdrachtgever is uniek! Bij Livingstone hechten we daarom ook veel waarde aan de persoonlijke aanpak. Het liefst laten we u zelf invullen hoe u het traject naar uw droomvilla graag ziet. In grote lijnen kunnen we uitgaan van 2 varianten, elk met hun eigen voordelen:

Vrij ontwerp
Samen met onze architect en een leeg vel papier maken we de start. We bespreken uw wensen en eisen en kijken naar de regelgeving die op het kavel van toepassing is. Vervolgens zetten we in het eerste gesprek al de eerste lijnen op papier. We leggen de details vast, waarna de architect uw ontwerp uitwerkt. Als het ontwerp naar wens is, ontvangt u hiervan altijd een uitgewerkte 3D-versie, voorzien van een vaste prijs.

Maatwerk
Uw wensen en eisen liggen in lijn met een bestaande villa. Op basis hiervan werken we naar uw eigen op-maat-ontwerp toe. Al deze ontwerpen zijn volledig aan te passen naar uw inzicht. Een prima start doordat veel details al bekend zijn. Een van onze adviseurs begeleidt u door het proces met als resultaat uw eigen 3D-ontwerp met bijbehorende offerte. Onze architect blijft betrokken bij het proces en adviseert over de uiterlijke kenmerken.

vrijontwerp
maatwerk
7stappen

De 7 stappen van prettig kennismaken naar een heerlijk thuis

Een prettige samenwerking en goede communicatie met u vinden wij heel belangrijk. We begrijpen goed dat u tijdens de bouw graag regelmatig hoort wat de stand van zaken is. En u wilt natuurlijk zeker weten dat de villa straks geheel voldoet aan uw woonwensen. Wij laten het bouwproces van uw nieuwe woning vlot verlopen. Dit doen we door transparant en inzichtelijk te werken.

1-wit

Aangename kennismaking

Welkom! Wij luisteren goed naar uw wensen, ideeën en verwachtingen. Wij tonen u hoe wij uw wensen het beste kunnen realiseren. Dit maken wij zo concreet mogelijk door middel van onze modelwoningen in de showroom en ongekende keuze-mogelijkheden.

1-kennismaken
2-wit

Schetsontwerp met prijsopgave

Op basis van uw wensen gaan wij aan de slag. Uiteraard binnen de voorschriften van het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan van de gemeente. Wij presenteren u vervolgens het ontwerp en de prijs. U weet dus precies waar u aan toe bent

2-offerte
3-wit

Definitief ontwerp en ‘Welstand’

In nauwe samenwerking met u werken we het schetsontwerp tot een gedetailleerd, definitief ontwerp uit en leggen we diverse opties vast. Wanneer uw keuzes en aanpassingen van invloed zijn op de prijs, laten wij u dit direct weten. Wanneer u akkoord bent, leggen wij het plan voor aan de Welstandscommissie van uw gemeente.

3-welstand
4-wit

Omgevingsvergunning en aannemingsovereenkomst

Na goedkeuring welstand vragen wij de omgevingsvergunning aan. Gedurende de behandeling van de aanvraag, besteden we aandacht aan de laatste details. Vervolgens stellen we de aannemingsovereenkomst op tussen u en de Livingstone bouwpartner. Bij Livingstone weet u op ieder moment waar u aan toe bent.

4-goedkeuring
5-wit

De bouw

Als de omgevingsvergunning onherroepelijk is, gaat het écht beginnen en starten we met de bouw. Wij bestellen het casco, de Livingstone bouwpartner bereidt de bouw voor en legt de fundering. Hierna wordt binnen enkele weken het casco geplaatst. De afbouw kan beginnen!

5-bouw
6-wit

Oplevering

Wanneer de villa gereed is, wordt een grondige kwaliteitscontrole uitgevoerd. Als alles naar wens is wordt u uit-genodigd voor de oplevering. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent! En als het zover is, vieren we dit natuurlijk op gepaste wijze!

6-checklist
7-wit

Welkom thuis

Gefeliciteerd! Uw woongenot is onze belofte. Mochten er, ook jaren later na de oplevering, alsnog vragen of klachten zijn, dan kunt u altijd bij ons terecht. Echter, wij vertrouwen erop dat u met veel comfort zult genieten van uw nieuwe woning.  Welkom thuis!

7-sleutel

Contact opnemen / afspraak maken

Inspiratieboek

Vraag hier het inspiratieboek aan.

Vraag direct aan