CTA Img
Vraag direct ons inspiratieboek aan!

7 Zekerheden

7zekerheden

De 7 zekerheden van Livingstone

Een eigen huis bouwen roept veel vragen op. U heeft veel keuzes om uw woning vorm te geven. Dat maakt het allemaal juist erg leuk en spannend! Bij Livingstone beloven we u de beste bouwervaring. U staat er bij ons nooit alleen voor. Wij putten uit decennialange kennis en ervaring.

1-groen

U krijgt een vaste scherpe prijs

Wij hebben een gestroomlijnd proces en kopen bouwmaterialen centraal in bij onze vaste leveranciers. Ook hebben wij degelijke afspraken met onze bouwpartners; de lokale vaste aannemers met wie wij langdurig samenwerken. Hierdoor kunnen wij transparant werken, zonder verborgen kosten of onvoorziene uitgaven achteraf. Daarom betaalt u bij ons de beste prijs.

1-besteprijs
2-groen

U krijgt de beste kwaliteit voor uw geld

We combineren een innovatieve, tijdbesparende bouwmethode met traditionele gevel- en dakafwerking. Het hoogwaardig casco, de exact op maat geproduceerde bouwdelen en de ambachtelijke afwerking voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Door onze unieke aanpak kunnen we uw villa na een zo kort mogelijke bouwperiode naar tevredenheid opleveren.

2-kwaliteit
3-groen

Bij Livingstone kunt u voor iedere bouwwens terecht

Wij bieden u onbeperkte keuzemogelijkheden en helpen u graag op weg. We geven alle ruimte voor aanpassingen, geheel naar uw wensen. Er is vaak meer mogelijk dan u wellicht denkt!

3-plus
4-groen

Uw villa wordt in 3D ontworpen

U wilt natuurlijk weten hoe uw villa er straks precies uit komt te zien. Wij vinden het belangrijk dat u zich zo goed mogelijk kunt inleven, zodat in het definitief ontwerp alles volledig naar wens is. Daarom presenteren wij uw villa in 3D en zetten aan de hand daarvan samen met u de puntjes op de i.

4-3D
5-groen

Uw villa gebouwd onder vrije architectuur

Onze architect laat zich graag door u uitdagen! Wij hebben ruime ervaring in het bouwen onder architectuur. Geheel naar uw idee ontwerpen wij een nieuwe villa voor u en tot in detail werken wij uw wensen uit. Ook hierbij gaan we kostenefficiënt, professioneel en volgens hoge kwaliteitseisen te werk. 

5-vrijontwerp
6-groen

U kunt alles zien en aanraken in de showroom

Uw ontwerp komt in Breda tot leven in onze showroom van maar liefst 1.200 m2, de mooiste en grootste villashowroom van Nederland. U loopt zelf door enkele op ware grootte gebouwde modelwoningen! U krijgt van ons uitgebreide toelichting en advies over materialen, bouwconstructies en onderdelen. De ideale plek om u te laten inspireren en uzelf ervan te verzekeren dat u de juiste keuzes kunt maken.

6-presentatie
7-groen

Uw huis wordt gebouwd onder garantie

Een villa bouwen is een grote financiële stap in uw leven. Die stap moet zeker voelen. Livingstone bouwt altijd onder Woningborg-garantie. Dit betekent dat de bouw van uw woning altijd is gegarandeerd. De garantieverplichtingen op de bouwkwaliteit worden altijd nagekomen.

7-woningborg

Contact opnemen / afspraak maken

Inspiratieboek

Vraag hier het inspiratieboek aan.

Vraag direct aan