CTA Img
Vraag direct ons inspiratieboek aan!

Missie & visie

"Onze klanten persoonlijk leren kennen om hun villa's volledig naar wens te kunnen bouwen en ze de allerbeste klantervaring te geven."

Missie

“Onze klanten persoonlijk leren kennen om hun villa’s volledig naar wens te kunnen bouwen en ze de allerbeste klantervaring te geven.”

Visie

“Zelf bouwen is tegenwoordig een reëel alternatief voor seriematige of bestaande bouw. Wij willen de wegbereider zijn die met ruime kennis en ervaring- zelfbouwplannen van mensen binnen bereik brengt.”

Wie zijn wij

Onze mensen beschikken over een persoonlijke, transparante en professionele werkwijze.

Persoonlijk
“Wij willen voor u een thuis bouwen. Om dit te kunnen bereiken willen wij u zo goed mogelijk leren kennen. Persoonlijk contact is daarom een belangrijke leidraad in ons handelen. Dit doen we met aandacht en respect. We willen u thuis laten voelen, al voordat uw villa wordt opgeleverd.”

Transparant
“Het zelf bouwen van een villa is een gebeurtenis in het leven die spannend is. We zetten ons maximaal in om onzekerheid rond de koop en bouw van uw villa weg te nemen. Transparantie om te ontzorgen. Geen verrassingen voor u, behalve bij goed nieuws.”

Professioneel
“Kwaliteit en zorgvuldigheid tonen onze professionaliteit, naar al onze partners en opdrachtgevers. Vanaf het moment dat wij met u kennismaken, tot aan de overhandiging van uw sleutels zijn wij op persoonlijke en professionele wijze betrokken. Ook na de oplevering van uw woning staan wij voor u klaar.”

Contact opnemen / afspraak maken

Inspiratieboek

Vraag hier het inspiratieboek aan.

Vraag direct aan