Heerlijk wonen en genieten in het huis van uw dromen. Dat kan op een toplocatie in het centrum Naaldwijk. Hier woont u centraal in het Westland met alle voorzieningen binnen handbereik.

Op deze locatie hebt u de keuze uit zes twee-onder-een-kap woningen. Wij begeleiden u bij het totale bouwproces en helpen u de juiste keuzes te maken, zodat u er volop van kunt genieten.

Hebt u straks de sleutel van uw eigen droomwoning in handen?

Locatie
Kavels
Villa's
De architect
Interesse?

Plan een afspraak met Hulsebosch makelaardij

Interesse?

Plan een afspraak met Malkenhorst makelaars
De Locatie

Wonen in Naaldwijk betekent wonen in het hart van de regio het Westland. Naast de vele scholen en sportverenigingen vindt u hier ook veel kunst en cultuur. Vanuit Naaldwijk zijn grote steden als Den Haag, Delft en Rotterdam goed bereikbaar.

Overal dichtbij

In Naaldwijk vindt u diverse voorzieningen op het gebied van scholen, winkelen, sporten, kunst en cultuur.

Bruisend
Kunst en Cultuur
Dichtbij grote stedenInteresse?

Plan een afspraak met Hulsebosch makelaardijInteresse?

Plan een afspraak met Malkenhorst makelaarsDe indeling

In Naaldwijk zijn 6 kavels te koop waarop u uw twee-onder-een-kap kunt gaan realiseren. Om u alvast te inspireren, hebben wij het ontwerp alvast ingetekend. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes voor de indeling van uw woning!

Kavel 1 & 2
Kavel nummer 1 en 2
306 m2
Kavel 3 & 4
Kavel nummer 3 en 4
305 m2 en 299 m2
Interesse?

Plan een afspraak met Hulsebosch makelaardij

Interesse?

Plan een afspraak met Malkenhorst makelaars
De villa's

Binnen dit project in Naaldwijk zijn 6 kavels voor een twee-onder-een-kap beschikbaar. Onze kopersbegeleider gaat graag met u aan tafel om uw droomvilla helemaal naar wens in te delen.


Interesse?

Plan een afspraak met Hulsebosch makelaardij

Interesse?

Plan een afspraak met Malkenhorst makelaars

De architect vertelt

Om een droomhuis te realiseren is het belangrijk om echt de tijd te nemen. Om uitgebreid met mensen te praten en door te vragen. Ik vind het geweldig om al die specifieke ideeën en dromen die mensen in hun hoofd hebben, te vertalen naar de werkelijkheid. Naar een ontwerp dat alle verwachtingen overtreft.

Ik vind het geweldig om al die specifieke ideeën en dromen die mensen in hun hoofd hebben, te vertalen naar de werkelijkheid.

Maarten Kemperink

Over Maarten Kemperink

Van jongs af aan wist ik al dat ik architect wilde worden en nieuwe werelden wilde creëren. Mijn passie is unieke villa’s ontwerpen in de meest uiteenlopende stijlen, voor particuliere opdrachtgevers. Samen met hen ga ik deze uitdaging dan ook graag aan.
Contact

Wilt u meer weten over het project 'Naaldwijk', de villa's of onze aanpak?
Stel dan hieronder uw vraag. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.