Heerlijk wonen en genieten in het huis van uw dromen. Dat kan op een toplocatie in een rustige omgeving aan de rand van Den Haag, tegen de pittoreske dorpskern van Wateringen. Hier woont u centraal met alle voorzieningen binnen handbereik.

Op deze locatie heeft u de keuze uit vier twee-onder-een-kap woningen. Wij begeleiden u bij het totale bouwproces en helpen u de juiste keuzes te maken, zodat u er volop van kunt genieten.

Heeft u straks de sleutel van uw eigen droomwoning in handen?

Locatie
Kavels
Villa's
De architect
Interesse?

Plan een afspraak met Wim Duijvestijn totaaladvies
De Locatie

Wonen in Den Haag aan de rand van de grote bruisende stad maar met de rust van het sfeervolle dorp Wateringen. Alle voorzieningen zoals winkels, scholen, sportverenigingen, cultuur, horeca en de uitvalswegen A4 zijn eenvoudig bereikbaar.

Overal dichtbij

Vanuit de Uilenlaan zijn de diverse voorzieningen en andere grote steden uitstekend bereikbaar.

Bruisend
Rust en groen
Goede bereikbaarheidInteresse?

Plan een afspraak met Wim Duijvestijn totaaladviesDe indeling

Aan de Uilenlaan heeft u de keuze uit 4 kavels voor uw twee-onder-een-kap woning. Om u alvast te inspireren, hebben we het ontwerp alvast ingetekend. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes voor de indeling van uw woning! Neem alvast contact op met Wim Duijvestijn voor de extra verkoopopties.

Kavel 1 - 2
Kavel nummer 1 en 2
419 m2 en 442 m2
Kavel 3 - 4
Kavel nummer 3 en 4
452 m2 en 493 m2
Interesse?

Plan een afspraak met Wim Duijvestijn totaaladvies
De villa's

Binnen dit project aan de Uilenlaan in Den Haag zijn 4 kavels voor een schitterende twee-onder-een-kap beschikbaar. Onze kopersbegeleider gaat graag met u aan tafel om uw droomvilla helemaal naar wens in te delen.


Interesse?

Plan een afspraak met Wim Duijvestijn totaaladvies

De architect vertelt

Om een droomhuis te realiseren is het belangrijk om echt de tijd te nemen. Om uitgebreid met mensen te praten en door te vragen. Ik vind het geweldig om al die specifieke ideeën en dromen die mensen in hun hoofd hebben, te vertalen naar de werkelijkheid. Naar een ontwerp dat alle verwachtingen overtreft.

Ik vind het geweldig om al die specifieke ideeën en dromen die mensen in hun hoofd hebben, te vertalen naar de werkelijkheid.

Maarten Kemperink

Over Maarten Kemperink

Van jongs af aan wist ik al dat ik architect wilde worden en nieuwe werelden wilde creëren. Mijn passie is unieke villa’s ontwerpen in de meest uiteenlopende stijlen, voor particuliere opdrachtgevers. Samen met hen ga ik deze uitdaging dan ook graag aan.
Contact

Wilt u meer weten over het project 'Uilenlaan – Den Haag', de villa's of onze aanpak?
Stel dan hieronder uw vraag. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.