Heerlijk wonen en genieten in het huis van uw dromen, op een royale kavel met uitzicht over de landerijen. Dat kan binnen het project ‘Zandsteeg’, net buiten het dorp Nieuwendijk. Hier vindt u volop rust en ruimte, met alle voorzieningen binnen handbereik. Op deze locatie kunt u kiezen voor diverse ontwerpen van villa’s. Livingstone helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes qua woning en inrichting. We begeleiden het totale bouwproces, zodat u er volop van kunt genieten.

Mogen wij u straks de sleutel van uw eigen droomwoning overhandigen?

Locatie
Kavels
Villa's
De ontwerperOveral dichtbij

Vanuit het landelijke ‘Zandsteeg' bent u snel in steden als Dordrecht, Rotterdam, Breda of Den Bosch. Dat betekent: thuis heerlijk genieten van alle rust en toch de bruisende gezelligheid binnen handbereik. Lekker shoppen, uitgaan, naar een expositie of theatervoorstelling: het kan allemaal.

De locatie

In de omgeving van Nieuwendijk vindt u diverse fraaie golfcourts, maneges en sportaccommodaties. Bovendien bent u vanuit uw droomwoning zo in de jachthaven van Drimmelen, het Nationaal Park de Biesbosch, natuurgebied Tiendgorzen en op het unieke eiland Tiengemeten. In Nieuwendijk vindt u een basisschool. In Sleeuwijk, Gorinchem en Raamsdonksveer zijn volop mogelijkheden voor vmbo, havo en vwo en voor hoger en middelbaar beroepsonderwijs.

Natuurrijk
Rustig
Centraal tussen 4 steden

De indeling

Op deze unieke locatie ‘Zandsteeg’, te midden van het groen, kiest u de woning die het beste bij u past. In de gemeente Altena, net ten noorden van de kern van Nieuwendijk, vindt u zes schitterende bouwkavels van ca. 1.966 tot 2.467 m². Kavel 1 is inmiddels al verkocht.

Akkerkers
Kavel nummer 1 Verkocht
- m2
Kalmoes
Kavel nummer 2
2440 m2
Waterkers
Kavel nummer 3
2028 m2
Sterrenkroos
Kavel nummer 4
2029 m2
Waterlelie
Kavel nummer 5
2031 m2
Zwanenbloem
Kavel nummer 6 Verkocht
- m2

De grijsgekleurde woningen zijn niet meer beschikbaar
De villa's

Binnen het project ‘Zandsteeg’ kunt u kiezen tussen verschillende ontwerpen van villa’s. Wat uw smaak ook is: hier wordt uw droomvilla werkelijkheid.


De ontwerper vertelt

Wat een mooi project: ‘Zandsteeg’ in Nieuwendijk. De locatie heeft een dorps karakter en ligt vlakbij verschillende natuurgebieden, waaronder de prachtige Biesbosch.

Een dorps karakter en vlakbij verschillende natuurgebieden, waaronder de prachtige Biesbosch.

Frank van Ierssel

Als ontwerper bij Livingstone heb ik al talloze villa’s ontworpen, in de meest uiteenlopende stijlen. Het blijft een mooie uitdaging om steeds weer een unieke woning te ontwerpen. Ik laat me hierbij onder andere inspireren door factoren als de gezinssituatie, de kavel en de omgeving. Ontwerpen is mijn passie. Ik ben dan ook trots dat ik u hier zes van mijn ontwerpen mag presenteren. Eén ding hebben ze gemeen: ze mogen allemaal binnen ‘Zandsteeg’ worden gerealiseerd. Laat u inspireren! En wellicht schudden we elkaar dan binnenkort de hand en maken we samen van uw droomwoning werkelijkheid.

Lees meer over Frank van Ierssel

Contact

Wilt u meer weten over het project 'Zandsteeg', de villa's of onze aanpak?
Stel dan hieronder uw vraag. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.