Vraag direct ons inspiratieboek aan!

Uw haard

Ongekende sfeer en warmte voor uw interieur
Vuur is emotie. De puurheid van vuur zorgt voor een ongekende sfeer en aangename warmte in uw interieur. Van Manen is specialist op het gebied van haarden en kachels en begeleidt u graag in uw zoektocht naar de perfecte houthaard of gashaard. Wij kiezen niet altijd de makkelijkste weg. Het maken van weloverwogen keuzes, duurzame veiligheid en klanttevredenheid staan bij ons altijd voorop. Met uw wensen als uitgangspunt kijken we naar de verschillende mogelijkheden om van uw huis een thuis te maken.

Wegdromen in het vuur van een houthaard
Ziet u het al voor zich? Een sfeervol of knapperend houtvuur in uw kamer? Na een lange werkdag thuiskomen en wegdromen in de dansende vlammen? Het kan met een houthaard van Van Manen haarden en kachels. Een gezellige, maar ook duurzame manier van het verwarmen van uw woning. Wanneer een kwalitatieve houthaard goed geïnstalleerd is, draagt deze ook bij aan het verbeteren van de luchtkwaliteit. Kies daarom voor een modern houttoestel met een hoog rendement.

Eenvoudig genieten met een gashaard
Met 1 druk op de knop komt het vlammenspel van een gashaard tot leven. Zo kunt u snel en eenvoudig genieten van de ultieme sfeer en warmte van vuur. Onze gashaarden zijn voorzien van de nieuwste technieken, zodat u onbezorgd en veilig kunt genieten. Ontdek het volle vlammenspel van een gashaard dat qua sfeerbeleving niet onderdoet aan een houtkachel.

Ontdek onze uitgebreide en veelzijdige showroom
Wanneer u kiest voor een haard of kachel, is het bijna onmogelijk om dit vanaf papier of een website te doen. Wij nodigen u dan ook van harte uit voor een bezoek aan onze stijlvolle showroom van 1500 m2, waar zo’n 250 haarden en kachels zijn opgesteld. Zo is er altijd een model te vinden dat aansluit bij uw wensen en interieurstijl. Onze adviseurs staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en samen op zoek te gaan naar uw perfecte haard.

Van Manen Haarden & Kachels |  www.vanmanenkachels.nl  |  0342 – 405 353

inspiratie voor uw huis

Vraag ons inspiratieboek aan

Bekijk onze villa’s en ontwerpen en doe zo inspiratie op voor uw eigen droomhuis.

Vraag aan
huis ontwerpen

Maak een afspraak

Bespreek uw plannen en wensen vrijblijvend met de architect die u aanspreekt.

Maak een afspraak
moodboard huis

Maak uw eigen moodboard

In onze moodboard-creator doet u volop inspiratie op.

Aan de slag