Vraag direct ons inspiratieboek aan!

Uw tuin

Tuinen creëren om van te genieten, elke dag van het jaar. Dat is wat we doen bij Don Hoveniers. Soms groot en weelderig, dan weer compact en knus. Alles is mogelijk. Eén ding hebben onze tuinen gemeen: ze zijn helemaal naar uw wens, tegelijk verrassend en altijd van de beste kwaliteit. Hoe groot of klein uw wensen ook zijn, wij ontzorgen u helemaal. Met veel liefde voor het vak realiseren onze hoveniers een tuin waarin u zich thuis voelt!

Een droomtuin bij uw droomhuis
Bij het ontwerpen van uw droomvilla heeft u volop keuzes te maken: indeling, materialen, afwerking. Grote kans dat u zich daarom nog niet heeft verdiept in het ontwerp van uw tuin. Toch is het juist in deze fase belangrijk om ook alvast over uw tuin na te denken. Don Hoveniers denkt graag met u mee! Uw wensen kunnen dan meteen worden verwerkt in het ontwerp van uw huis. Zoals bijvoorbeeld kabels en leidingen voor tuinverlichting en -beregening of een onderheid terras. Zo wordt uw tuin echt onderdeel van uw nieuwe woning.

Naar de tekentafel
Daarom schuift Don Hoveniers tijdens de ontwerpfase van uw woning graag aan op het inspiratieplein van Livingstone. Hoe ziet u uw droomtuin voor zich? Strak of sierlijk? Kindvriendelijk? Een sfeervolle veranda of misschien wel een zwembad? Alles is mogelijk. Boordevol inspiratie gaan zij vervolgens om de tafel met de professionele tuinarchitecten waar Don Hoveniers mee samenwerkt. Het resultaat? Een tuinontwerp waarin u al uw wensen terugziet en tegelijkertijd verrast wordt met vernieuwende ideeën. Zo wordt uw droomtuin werkelijkheid!

Zorg uit handen
Is het tuinontwerp helemaal naar wens? Dan kunt u heerlijk onderuit gaan zitten. Don Hoveniers neemt al uw tuinzorgen uit handen, u heeft tenslotte al genoeg beslissingen te maken. Nog voor de bouw van uw woning begint, gaan zij met de aannemer om tafel. Ze maken een goede planning en stemmen alle werkzaamheden zorgvuldig op elkaar af. Daarna gaan vakmensen aan de slag om uw droomtuin vorm te geven. Heerlijk toch als de tuin klaar is wanneer u de sleutel van uw nieuwe woning krijgt?

Don Hoveniers  |  www.donhoveniers.nl  |  0174-623663

inspiratie voor uw huis

Vraag ons inspiratieboek aan

Bekijk onze villa’s en ontwerpen en doe zo inspiratie op voor uw eigen droomhuis.

Vraag aan
huis ontwerpen

Maak een afspraak

Bespreek uw plannen en wensen vrijblijvend met de architect die u aanspreekt.

Maak een afspraak
moodboard huis

Maak uw eigen moodboard

In onze moodboard-creator doet u volop inspiratie op.

Aan de slag