CTA Img
Vraag direct ons inspiratieboek aan!

September 2017 September 2017

Schets van de maand september 2017 (1)

Op zoek naar een specifiek kenmerk van een woning?

Schets van de maand september 2017

In september hebben wij een prachtig, eigentijds ontwerp voor u geselecteerd als schets van de maand!

Een schitterend ontwerp waarbij contrasterend kleurgebruik in de gevels en kozijnen direct opvalt. De witgekeimde gevels in combinatie met de donkergrijze plint en zwarte kozijnen geven deze royale villa een statige en chique uitstraling.

De woning is voorzien van vele sierlijke accenten waaronder de detaillering in de ramen, gepotdekselde delen, goten met sierlijsten, de overkapping aan de voor-en zijkant en de prachtig afwerkte schoorstenen.

Bij binnenkomst via de entree aan de zijkant van de woning valt direct de ruime vide op. Via de entree heeft u toegang tot de woonkamer met separate televisiekamer en royale leefkeuken. Via de openslaande tuindeuren heeft u direct toegang tot de veranda met buitenhaard waar u heerlijk kunt genieten van de tuin. Op de begane grond is ook nog ruimte voor een bijkeuken en een kantoor.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, waarvan een met inloopkast en eigen badkamer, gerealiseerd. Ook heeft u via de overloop toegang tot de tweede badkamer en de wasruimte. Aan de achterzijde van villa kunt op het royale balkon genieten van de omgeving. Op de zolderverdieping vindt u nog drie slaapkamers met inloopkasten, een badkamer met separaat toilet en een technische ruimte.

Interesse in deze villa?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Inspiratieboek

Vraag hier het inspiratieboek aan.

Vraag direct aan