sluiten
Maak direct een afspraak!

Uw interieur

Interieuradvies
Bij Livingstone ontzorgen wij u van A tot Z bij het ontwerpen en bouwen van uw droomhuis. Maar daarbij houdt het niet op, voor een optimaal woongenot denken wij ook graag met u mee over het interieur van uw nieuwe woning. Laat u door Ambiance Naaldwijk vrijblijvend adviseren over de perfecte indeling en laat u verrassen door het gebruik van materialen en stoffen waar u zelf nog niet aan had gedacht!

De perfecte inrichting begint bij een goed interieurplan
Het samenstellen van een interieur dat honderd procent aan uw smaak voldoet, is niet een dag gebeurd, daar is tijd voor nodig. Die tijd neemt Ambiance Naaldwijk wij samen met u. Dat begint al als u hun showroom binnenloopt. In alle rust kunt u rondkijken, sfeer proeven, ideeën opdoen en bekijken welke mogelijkheden zij bieden.

Totaalplaatje
Van het eerste idee tot en met het laatste detail: zij bieden het totaalplaatje! Inspirerend woonplezier staat voorop, een uniek concept voor complete woninginrichting. Dat doen zij graag samen met u. Ze volgen hierbij een vaste route. Ze beginnen met het inventariseren van uw wensen en ideeën, daarop volgt een advies waarna ze het concept voor u uitwerken. Op basis daarvan geven ze u interieuradvies, nemen ze meubelen in productie en zorgen ze voor de styling. Klinkt dit u als muziek in de oren, ga dan eens vrijblijvend langs.

 

Ambiance Naaldwijk  |  www.ambiancenaaldwijk.nl  |  0174-628689

Contact opnemen / afspraak maken

Inspiratieboek

Vraag hier het inspiratieboek aan.

Vraag direct aan