CTA Img
Vraag direct ons inspiratieboek aan!

Uw interieur

Echt thuis komen kan alleen als het interieur naadloos aansluit op de bewoners. Voor de meeste mensen is het inrichten van een huis geen dagelijkse bezigheid, daarom adviseren de interieurarchitecten van Ambiance graag van A tot Z. Een advies geheel op maat gemaakt, waarbij de persoonlijke smaak van onze opdrachtgever voorop wordt gesteld. Bij Ambiance Naaldwijk kunt u in alle rust rondkijken, sfeer proeven, ideeën opdoen en bekijken welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Totaalplaatje
Van het eerste idee tot en met het laatste detail: Ambiance Naaldwijk biedt het totaalplaatje! Ze beginnen met het inventariseren van uw wensen en ideeën, daarop volgt een advies waarna ze het concept voor u uitwerken.

En uiteraard kunnen zij dit advies ook uitvoeren. Of het nu gaat om vloeren – meubels – verlichting – raambekleding of wandbekleding, Ambiance heeft alles in huis om het plaatje compleet te maken. Zelfs de laatste puntjes op de ‘i’ kunnen worden verzorgd. Door middel van een styling aan huis maken we het geheel af met bijzondere accessoires.

Ambiance Naaldwijk  |  www.ambiancenaaldwijk.nl  |  0174-628689

Contact opnemen / afspraak maken

Inspiratieboek

Vraag hier het inspiratieboek aan.

Vraag direct aan