CTA Img
Vraag direct ons inspiratieboek aan!

Uw verlichting

Met een innovatieve visie op verlichting, spectaculaire ontwerpen en de productie van maatwerk is het de lichtarchitectuur van Maretti Lighting die interieurprojecten naar een hoger niveau tilt als het gaat om originaliteit, sfeer en technische mogelijkheden.

Elk huis is een persoonlijke mix van stijlen, waarin verlichting in belangrijke mate de sfeer bepaalt en het tot een thuis maakt. Maretti Lighting verzorgt meer dan alleen licht. Mooi en uniek design maken onze verlichtingsarmaturen tot een wezenlijk onderdeel van het interieurontwerp. Met functionele basisverlichting, accentverlichting en sfeervolle eyecatchers wordt een lichtplan opgebouwd, zodat elk aspect van het interieur de aandacht krijgt die het verdient.

Dankzij innovatieve creaties uit ons eigen atelier kan Maretti Lighting uw wensen en persoonlijke smaak vertalen in originele designverlichting, naadloos aansluitend op en in perfecte harmonie met uw interieur.

Nederlands meest toonaangevende interieurdesigners laten hun verlichtingsontwerpen door Maretti Lighting produceren. Deze stijlvolle designarmaturen van hoogwaardige kwaliteit zijn trendsettend, tijdloos en origineel en geven uw interieur een eigen identiteit.

Daarin ligt ook de grootste kracht van Maretti Lighting; met maatwerk, altijd denkend vanuit de klant en in hechte samenwerking met ontwerpers, architecten en andere interieurspecialisten, wordt de perfecte synergie gecreëerd in styling, architectuur en verlichting. Met een superieure interieurbeleving als resultaat!

 

Maretti Lighting  |  www.maretti.com  |  036 – 532 66 12

 

Contact opnemen / afspraak maken

Inspiratieboek

Vraag hier het inspiratieboek aan.

Vraag direct aan