Inspiratie
Creatie
Realisatie
Felicitatie
Welkom thuis
Nieuws Werken bij Contact Afspraak maken
Vraag direct ons inspiratieboek aan!
+

Verrassend tuinontwerp voor uw droomvilla

Bij een droomhuis hoort natuurlijk een tuin die volledig naar wens is. Tijdens de ontwerpfase van uw woning schuift daarom een van de specialisten van René Don Hoveniers al aan. Alleen zo sluit het tuinontwerp perfect aan bij het ontwerp van uw toekomstige villa. In dit artikel vertellen we u er meer over.

huis ontwerpen

Van kennismaking tot definitief tuinontwerp

Tijdens een eerste gesprek in de showroom van René Don Hoveniers kunt u inspiratie opdoen en gaat u in gesprek met een van de tuin experts. Zij vertellen u wat er mogelijk is en laten u verschillende gerealiseerde projecten zien.

Aan de hand van uw wensen, eisen en het woningontwerp van Livingstone maakt een professionele tuinarchitect het eerste ontwerp. U krijgt zo een goede indruk van de beplanting, ruimte, verlichting en andere elementen in uw tuin. Samen maakt u keuzes over de materialen, het soort planten, waar u het terras wil laten aanleggen en meer.

Tip: ga zelf alvast aan de slag met een moodboard op Pinterest!

In een volgend gesprek komt u samen met de specialisten van René Don Hoveniers tot het definitieve ontwerp van uw tuin. Eventueel aangevuld met een uitgebreid beplantingsplan.

Wanneer de uitgebrachte offerte is goedgekeurd kan de aanleg van uw tuin worden ingepland. Nog voor de bouw van uw woning begint, overlegt René Don Hoveniers met Livingstone om te zorgen dat uw tuin bij oplevering van de woning klaar is.

Zodra de tuin zo goed als klaar is volgt een technische oplevering, gevolgd door een feestelijke eindoplevering.

Zwembad, vijver en meer…

Is de tuin van uw dromen niet compleet zonder een zwembad of een mooie vijver? Geen probleem! Doordat we werken met diverse partners kunnen we u altijd volledig ontzorgen. Ook in andere zaken, zoals in de tuinaccessoires en het aanleggen van een tuinhaard.

huis laten bouwen - tuinontwerp - Livingstone villabouw

Ultiem woongenot en duurzaamheid
Bent u op zoek naar luxe en comfort, gecombineerd met ultiem woongenot en duurzaamheid? Onze collega’s van Slim Thuis kunnen u hierover uitgebreid informeren.

Livingstone al 40 jaar een begrip in Nederland
Livingstone is al 40 jaar actief in Nederland. In die jaren hebben we al veel opdrachtgevers blij mogen maken met hun eigen droomvilla: een woning die aan al hun persoonlijke wensen voldoet.

Inspiratie opdoen voor uw tuinontwerp

Bezoek de showroom van René Don Hoveniers om inspiratie op te doen voor uw tuin. Van tuinverlichting tot buitenkeramiek en van grindsoorten en kunstgras tot houten vlonders. U kunt er eindeloos inspiratie opdoen.

Leer meer over onze specialisten: Welke specialisten heeft Livingstone in huis?

Meer weten over onze villa’s? Vraag het gratis inspiratieboek aan of bezoek ons inspiratieplein in Breda.

Bekijk onze villa's en ontwerpen in ons inspiratieboek
Vraag het inspiratieboek aan
❮ Naar nieuwsoverzicht