Inspiratie
Creatie
Realisatie
Felicitatie
Welkom thuis
Nieuws Werken bij Contact Afspraak maken
Vraag direct ons inspiratieboek aan!
+

Villa Arkel

Over Villa Arkel

Deze exclusieve schuurwoning dankt het imposante uiterlijk vooral aan de rieten kap die aan beide zijden volledig door tot aan de grond.
De gevel aan de achterzijde van woning is voorzien van grote raampartijen. Veel lichtinval is dus gegarandeerd. De stoere donkere belijning maakt het beeld qua sfeer helemaal af!

Al onze woningen worden op maat ontworpen door onze architecten en ontwerpers. Ook voor u maken wij graag een uniek ontwerp wat geheel voldoet aan uw persoonlijke woonwensen. Zoekt u meer inspiratie, vraag dan ons inspiratieboek aan. Wilt u graag met een van onze architecten aan tafel? Maak dan uw afspraak via 076 – 5735 735.

Specificaties

Specificaties

Oppervlakte: 235 m2 Kamers: 7 Inhoud: 1.013 m3 Goothoogte: 6,3 m Nokhoogte: 10,5 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Ik werk met veel enthousiasme als ontwerper bij Livingstone. Als kind ben ik opgegroeid in de bouw-wereld, en vanaf toen was het me al duidelijk dat ik wilde gaan ontwerpen. Door het goed luisteren naar klanten, weet ik woonwensen te vertalen naar een mooi, helder en passend ontwerp. Daarnaast vind ik het geweldig om mensen uit te dagen met een nieuwe manier naar de omgeving te kijken.