Inspiratie
Creatie
Realisatie
Felicitatie
Welkom thuis
Nieuws Werken bij Contact Afspraak maken
Vraag direct ons inspiratieboek aan!
+

Villa De Smidtsche

Over Villa De Smidtsche

Wanneer u kiest voor villa De Smidtsche, dan kiest u voor landelijk wonen. Het dakschild, de wolfseinden en de dakkapel geven de villa een zachte uitstraling. De vide binnen zorgt voor een imposante entree. Het fraaie interieur komt optimaal tot z’n recht door de riante living.

Optioneel heeft u veel mogelijkheden om het landelijke karakter van uw villa verder te onderstrepen: denk hierbij aan fraaie luiken of een rieten kap.

Weet u al hoe uw droomhuis eruit moet komen te zien? Of wilt u graag eens met een van onze architecten aan tafel om de mogelijkheden te bespreken? Bel 076 – 5735 735 en plan direct een afspraak in!

Specificaties

Specificaties

Oppervlakte: 196 m2 Kamers: 6 Inhoud: 837 m3 Goothoogte: 3,0 m Nokhoogte: 7,8 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Ik ben ontwerper bij Livingstone en heb al talloze villa’s ontworpen in de meest uiteenlopende stijlen. Ik vind het een mooie uitdaging om steeds weer een unieke woning te ontwerpen. Ik laat me hierbij inspireren door de woonwensen van de opdrachtgever, maar ook factoren als de gezinssituatie en omgeving van de kavel spelen een grote rol. Ontwerpen is mijn passie en ik ben dan ook trots dat ik al vele mooie woonwensen heb mogen realiseren. Zelf kon ik ook mijn droom waarmaken, door samen met Livingstone mijn eigen huis te bouwen.