Inspiratie
Creatie
Realisatie
Felicitatie
Welkom thuis
Nieuws Werken bij Contact Afspraak maken
Vraag direct ons inspiratieboek aan!
+

Villa Doorn

Over Villa Doorn

Villa Doorn is een unieke woning met een kenmerkend uiterlijk dankzij het contrasterend kleurgebruik. Het ontwerp heeft veel aandacht voor glas, aan zowel de voor- als achterzijde lopen de ramen van de grond door tot aan de nok. In de woning wordt hierdoor een open en lichte sfeer gecreëerd.

Weet u al hoe uw droomhuis eruit moet komen te zien? Of wilt u graag eens met een van onze architecten aan tafel om de mogelijkheden te bespreken? Bel dan 076 – 5735 735 en plan direct een afspraak in!

Specificaties

Specificaties

Oppervlakte: 190 m2 Kamers: 4 Inhoud: 783 m3 Goothoogte: 3,7 m Nokhoogte: 9,1 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Ik ben ontwerper bij Livingstone en heb al talloze villa’s ontworpen in de meest uiteenlopende stijlen. Ik vind het een mooie uitdaging om steeds weer een unieke woning te ontwerpen. Ik laat me hierbij inspireren door de woonwensen van de opdrachtgever, maar ook factoren als de gezinssituatie en omgeving van de kavel spelen een grote rol. Ontwerpen is mijn passie en ik ben dan ook trots dat ik al vele mooie woonwensen heb mogen realiseren. Zelf kon ik ook mijn droom waarmaken, door samen met Livingstone mijn eigen huis te bouwen.