Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Elst

Over Villa Elst

De voorgevel van deze prachtige villa is geheel symmetrisch ontworpen en heeft de entree als absolute eye-catcher. De verspringende rieten kap en de gepotdekselde delen geven deze boerderijwoning een warme, landelijke uitstraling.

Weet u al hoe uw droomhuis eruit moet komen te zien? Of wilt u graag eens met een van onze architecten aan tafel om de mogelijkheden te bespreken? Bel naar 076 – 5735 735 en laat u adviseren over onze mogelijkheden voor de bouw van uw nieuwe thuis!

Specificaties

Specificaties

Oppervlakte: 206 m2 Kamers: 5 Inhoud: 906 m3 Goothoogte: 3,3 m Nokhoogte: 8,2 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Ik ben ontwerper bij Livingstone en heb al talloze villa’s ontworpen in de meest uiteenlopende stijlen. Ik vind het een mooie uitdaging om steeds weer een unieke woning te ontwerpen. Ik laat me hierbij inspireren door de woonwensen van de opdrachtgever, maar ook factoren als de gezinssituatie en omgeving van de kavel spelen een grote rol. Ontwerpen is mijn passie en ik ben dan ook trots dat ik al vele mooie woonwensen heb mogen realiseren. Zelf kon ik ook mijn droom waarmaken, door samen met Livingstone mijn eigen huis te bouwen.