Inspiratie
Creatie
Realisatie
Felicitatie
Welkom thuis
Nieuws Werken bij Contact Afspraak maken
Vraag direct ons inspiratieboek aan!
+

Villa Gameren

Over Villa Gameren

Villa Gameren is een uniek woningontwep met een sfeervolle uitstraling dankzij het afwisselend kleurgebruik in het metselwerk; een combinatie van een donkere en warmrode steen. Opvallende elementen in de dit ontwerp zijn de schuin doorgemetselde carport, de a-symmetrische steile kap en de inpandige veranda aan de achterzijde van de woning.

Ook deze woning is geheel op basis van de wensen van onze opdrachtgever ontworpen en biedt veel wooncomfort. Heeft u ook bouwplannen en weet u al hoe uw droomhuis eruit moet komen te zien? Of zoekt u nog meer woninginspiratie? Vraag ons inspiratieboek aan. Wilt u graag eens met een van onze architecten aan tafel om de mogelijkheden te bespreken? Bel 076 – 5735 735 en plan direct een afspraak in!

Specificaties

Specificaties

Oppervlakte: 150 m2 Kamers: 5 Inhoud: 1.177 m3 Goothoogte: 3,4 m Nokhoogte: 10,3 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Als kind was ik altijd aan het bouwen. Met Lego of hutten bouwen in het bos. Ik ben bij Livingstone gestart als Revit modelleur en inmiddels werkzaam als architect. Dankzij mijn ervaring als modelleur heb ik een goed beeld van alle mogelijkheden tijdens het ontwerptraject van uw woning. Als architect sta ik nu vooraan in dit proces. Ik vind het geweldig om voor alle uiteenlopende woonwensen een passend woningontwerp te creëren.