Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact
Vraag direct ons inspiratieboek aan!
+

Villa Mijdrecht

Over Villa Mijdrecht

Het is heerlijk wonen in deze unieke villa met veel landelijke elementen. Het woningontwerp oogt imposant en sfeervol tegelijk dankzij de prachtige rietgedekte kap, de gepotdekselde delen op de eerste verdieping en de royale dakoverstekken.  Moderne stijlinvloeden zijn terug te vinden in de combinatie van de wit gekeimde gevels en de strakke, donkere belijning. De prachtige hardhouten veranda is geheel in stijl ontworpen. Hier kunnen onze opdrachtgevers heerlijk relaxen en genieten van hun tuin.

Wilt u graag meer weten over dit op maat ontworpen woningontwerp? Of wilt u graag de mogelijkheden voor uw persoonlijke droomhuis bespreken? Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze architecten of ontwerpers, zij horen graag meer over uw bouwplannen en weten uw eigen wensen perfect te vertalen naar een uniek woningontwerp dat garant staat

Specificaties

Specificaties

Oppervlakte: 163 m2 Kamers: 5 Inhoud: 1.050 m3 Goothoogte: 3,3 m Nokhoogte: 10,1 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Als architect laat ik mij vooral inspireren door bouwstijl, de wensen van de opdrachtgever, en de locatie van de kavel. Tijdens het bouwproces samen met de opdrachtgever tot nieuwe inzichten komen: dat is voor mij het mooiste wat er is. Hierbij hanteer ik de kracht van de eenvoud; duidelijke uitgangspunten met een verrassende plattegrond, passend in de bouwstijl. Het mooiste resultaat is een woning waarin mijn opdrachtgevers met veel plezier wonen.