Inspiratie
Creatie
Realisatie
Felicitatie
Welkom thuis
Nieuws Werken bij Contact Afspraak maken
Vraag direct ons inspiratieboek aan!
+

Villa Oud Leeuwenhorst

Over Villa Oud Leeuwenhorst

Droomt u van heerlijk wonen in een stijlvolle villa op een schitterend landgoed met oprijlaan? Laat u dan inspireren door Villa Oud Leeuwenhorst. Dit schitterende, klassieke woningontwerp is een exclusief woningontwerp met een chique uitstraling.

De voorzijde van deze exclusieve twee-onder-een-kapwoning oogt imposant dankzij de volledig symmetrisch ontworpen gevel. De combinatie van gemêleerde gevelstenen, royale dakoverstekken en de raamroedes vormt samen een prachtig geheel. De achtergevel heeft dankzij de verspringende gevel en kapvorm een speels karakter. In deze royale villa is het heerlijk, comfortabel wonen!

Heeft u interesse in deze twee-onder-kap-woning? Bekijk de mogelijkheden bij de verkopend makelaar Wilbrink & v.d Vlugt: Verkoopinformatie Oud Leeuwenhorst

Bent u geïnspireerd geraakt door dit unieke woningontwerp? Of heeft u voorkeur voor een andere bouwstijl? Onze architecten maken voor u graag een woningontwerp op maat, geheel passend bij uw persoonlijke woonwensen. Plan vandaag nog een vrijblijvende afspraak in, wij horen graag meer over uw bouwplannen!

Specificaties

Specificaties

Oppervlakte: 98 m2 Kamers: 6 Inhoud: 790 m3 Goothoogte: 6.1 m Nokhoogte: 11.1 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Als architect laat ik mij vooral inspireren door bouwstijl, de wensen van de opdrachtgever, en de locatie van de kavel. Tijdens het bouwproces samen met de opdrachtgever tot nieuwe inzichten komen: dat is voor mij het mooiste wat er is. Hierbij hanteer ik de kracht van de eenvoud; duidelijke uitgangspunten met een verrassende plattegrond, passend in de bouwstijl. Het mooiste resultaat is een woning waarin mijn opdrachtgevers met veel plezier wonen.