Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Roosendaal

Over Villa Roosendaal

Laat u inspireren door dit exclusieve woningontwerp. Deze woning is geheel op maat ontworpen voor onze opdrachtgevers.

Deze moderne villa is uniek ontworpen met een opvallende kapvorm die aan de voorzijde van de woning doorloopt tot aan de grond. De rechtergevel is de eye catcher van het ontwerp met de combinatie van royale dakoverstekken, grijze gevelstenen en verticale houten elementen. Deze beide zijden van de woning geven onze opdrachtgevers veel privacy.

De achterzijde van de woning is daarentegen juist open ontworpen met veel raampartijen en veranda’s waaronder onze opdrachtgevers heerlijk kunnen genieten van hun tuin.

Wilt u ook uw droomhuis realiseren? Onze architecten kunnen ook voor u een ontwerp op maat maken! Plan vandaag nog een vrijblijvende afspraak, wij horen graag meer over uw bouwplannen!

Specificaties

Specificaties

Oppervlakte: 114 m2 Kamers: 4 Inhoud: 743 m3 Goothoogte: 5,3 m Nokhoogte: 7.3 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Ik ben ontwerper bij Livingstone en heb al talloze villa’s ontworpen in de meest uiteenlopende stijlen. Ik vind het een mooie uitdaging om steeds weer een unieke woning te ontwerpen. Ik laat me hierbij inspireren door de woonwensen van de opdrachtgever, maar ook factoren als de gezinssituatie en omgeving van de kavel spelen een grote rol. Ontwerpen is mijn passie en ik ben dan ook trots dat ik al vele mooie woonwensen heb mogen realiseren. Zelf kon ik ook mijn droom waarmaken, door samen met Livingstone mijn eigen huis te bouwen.