Vraag direct ons inspiratieboek aan!

Villa RotterdamDeze villa is ontworpen door Marco Bakkers

Over Villa Rotterdam

De voorzijde van deze royale klassieke villa oogt stoer en robuust. Fraaie detaillering is te vinden in het metselwerk, het getoogde raamkozijn op de eerste verdieping, de natuurstenen leien en uiteraard het hol gebogen dakschild. De achterzijde van de woning oogt imposant dankzij de royale uitbouw met grote raampartijen. Ook hier is weer gebruik gemaakt van getoogde raamkozijnen, waardoor een nostalgische sfeer ontstaat. Met vrij uitzicht over het water kunt u hier optimaal genieten van de rust en ruimte in de omgeving.

Zoals aan de buitenzijde al zichtbaar wordt, is deze woning royaal van opzet en biedt het een zee aan woon- en leefruimte.
Via de entree, met separate garderobekast, heeft u toegang tot de ruime woonkamer met aansluitend de grote leefkeuken.
In de royale uitbouw vindt u de eetkamer en televisiekamer. Vanuit de eetkamer heeft u toegang tot een extra ruimte die naar eigen inzicht kan worden ingericht.

Op de eerste verdieping zijn 4 slaapkamer gecreëerd, waarvan 1 met eigen inloopkast. Ook de badkamer bevindt zich op deze verdieping. Op de tweede verdieping is een slaapkamer met badkamer en inloopkast gerealiseerd.  Daarnaast is hier ook ruimte gemaakt voor de technische ruimte en een extra toilet.

Al onze woningen worden op maat ontworpen door onze architecten en ontwerpers. Ook voor u maken wij graag een uniek ontwerp wat geheel voldoet aan uw persoonlijke woonwensen. Zoekt u meer inspiratie, vraag dan ons inspiratieboek aan. Wilt u graag met een van onze architecten aan tafel? Maak dan uw afspraak via 076 – 5735 735.

Specificaties

Oppervlakte: 267 m2 Kamers: 6 Inhoud: 746 m3 Goothoogte: 5,5 m Nokhoogte: 9,0 m

We maken graag een ontwerp op maat.

inspiratie voor uw huis

Vraag ons inspiratieboek aan

Bekijk onze villa’s en ontwerpen en doe zo inspiratie op voor uw eigen droomhuis.

Vraag aan
huis ontwerpen

Maak een afspraak

Bespreek uw plannen en wensen vrijblijvend met de architect die u aanspreekt.

Maak een afspraak
moodboard huis

Maak uw eigen moodboard

In onze moodboard-creator doet u volop inspiratie op.

Aan de slag